joi, martie 20, 2008

Vanghelie, candidatul PSD la Primăria Capitalei


Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, joi, că varianta pe care va merge conducerea partidului este de a valida decizia PSD Bucureşti privind candidatura primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, la Primăria Generală a Capitalei.

Geoană a afirmat, după o întâlnire între liderii PSD, cei ai organizaţiei din Bucureşti şi conducerea echipei de campanie, că propunerea filialei bucureştene, ca Marian Vanghelie să candideze la primăria Capitalei, se bucură atât de sprijinul său, cât şi al conducerii partidului.

"Cred că putem spune că în acest moment propunerea noastră pentru candidatul la funcţia de primar al Capitalei este Marian Vanghelie. Este o variantă combativă şi cu şanse de succes", a adăugat el.

Geoană s-a declarat convins că Vanghelie va intra în turul doi al alegerilor pentru Primăria Capitalei, însă a evitat să se pronunţe asupra unor eventuale colaborări cu alte partide pentru sprijin în turul doi.

Liderul PSD a mai afirmat că, în urma întâlnirii cu echipa de campanie şi cu liderii Organizaţiei PSD Bucureşti, s-au mai decis candidaţii social-democraţilor la trei dintre primăriile de sectoare.

Geoană a precizat că preşedintele PSD Bucureşti Sector 1, Dan Tudorache, va candida la Primăria acestui sector, Neculai Onţanu va candida la Primăria Sectorului 2, în timp ce la Sectorul 4 va candida Vasile Mihalache.

Preşedintele PSD a mai spus că, în acest moment, lista candidaţilor PSD la funcţiile de primar şi de preşedinte de consiliu judeţean a fost finalizată în proporţie de 80%, urmând ca atunci când este definitivată, să fie supusă aprobării Biroului Permanent Naţional.

Niciun comentariu: