marți, martie 18, 2008

VIP, dar premiaţi


Presedintele Traian Basescu, prezent luni seara la gala premiilor VIP, a declarat ca nici analistii si nici politicienii nu sunt chemati sa ii dea calificative, cei care ii vor spune cine este fiind oamenii care citesc ziare si merg la urne.
Traian Basescu a primit premiul "Omul anului 2007", decernat de revista VIP. Seful statului le-a multumit cititorilor care i-au adus cel de-al saptelea premiu al acestei publicatii. "Ii asigur ca voturile lor sunt foarte importante pentru mine si o sa ramana o masura corecta a ceea ce reprezint", a declarat Basescu, citat de Newsin.
Premiul pentru "Ministrul anului" a fost castigat de Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Capitalei, care a urcat pe scena si a interpretat un fragment din aria "Vanzatorul de pasari", primind aplauzele asistentei. Presedintele Basescu le-a transmis liberarilor ca mai au de asteptat pana sa castige Primaria Capitalei. "Nu este bine sa cantati in campanie. Asta prefigureaza uneori esecuri", a comentat Basescu cu privire la prestatia lui Orban.
Presedintele a facut aluzie si la PSD, afirmand ca exista politicieni care isi doresc sa se intoarca la putere. "Ii asigur ca partidul lor va ajunge acolo unde a fost dupa alegerile din 2004, adica in opozitie", le-a transmis seful statului si social-democratilor. Intrebat cum va arata anul electoral 2008, Basescu a declarat ca va fi anul care va spune ce se va intampla in urmatoarele doua decenii. "Ori vom opta sa nu valorificam la maxim sansa noastra si asta depinde de vot, ori vom opta pentru modernizarea rapida a Romaniei si asta depinde tot de vot. Sfarsitul lui 2008 ne va gasi cu raspunsurile la o intrebare fundamentala - Romania incotro?", a conchis Basescu.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Eu ii acord sansa lui Basescu.
Iliescu a avut o putere totala la inceputul anilor 90 si mai tot ce s-a facut bun in tara asta s-a facut impotriva lui si a ciracilor lui care dupa o prima vopsire cu bidineaua in 1990 au purces cu AN revopsit cu pensula si cu un I.I. pe post de intelept(dupa decsul lui Brucan).
As vrea ca si Basescu sa primeasca acelasi credit sa conduca tara cu un singur partid ca sa nu mai fie 322 slinosi si ptr el si PDL scuze cate vrei ca nu si-au indeplinit programul.
Daca va fi bine este minunat iar de va fi un nou purgatoriu pai sa-l trecem cat mai repede si apoi altii, cu totul altii vor domina scena politica a deceniului doi al milienului trei.
Merita incercat si invatat in continuare sa fim noi insine.Oricum in mine Basescu daca tradeaza avand instrumentele necesare va avea acelasi adversar necrutator pe care l-au avut Iliesci , Nastase eu avand pana la urma dreptate.
Deocamdata nu gasesc nici-un motiv clar indubitabil ptr care ar trebui sa-l parasesc, inafara de toate diversiunile si mistificarile sofistico-logico-lingvistice care cu mine nu tin.

Bibliotecaru spunea...

Dar cine vă cere să-l părăsiţi? Nu înţeleg?

Anonim spunea...

E o intrebare retorica, caci toata propaganda anti basescu tocmai acest lucru urmareste, sa surpe increderea celor care ar avea-o in el, pentru a se perpetua balacareala in care ne aflam de 20 de ani de culoare cenusie,dar cu un rosu major si catastrofal(ca de aceea nu s-a utut mentine) in primii 4 ani.

Anonim spunea...

PS. De fapt si o afirmare a unei profesii de credinta ca personaj independent adica fara legaturi ce sunt.

Bibliotecaru spunea...

Din păcate politica românească se generalizează prin curentul anti. Nimeni nu mai este pro ceva, toţi sunt anti ceilalţi. Încrederea se dizolvă astfel în toţi, în egală măsură. Am şi eu o observaţie, poate logică. Atunci când Traian Băsescu a vorbit ca om, toată lumea anti a spus că nu se poate despărţi statutul de om de cel de preşedinte. Înjurând deci pe Traian Băsescu nu înjuri practic Preşedintele României, adică România? Undeva este o fractură a logicii, probabil provocată de ură.