vineri, martie 07, 2008

Atentatul terorist comis la Ierusalim


Ministerul Afacerilor Externe condamnă cu fermitate atentatul terorist comis la Ierusalim în data de 6 martie 2008, soldat cu zeci de victime şi răniţi în rândul populaţiei civile.
Reiterăm poziţia fermă de condamnare a actelor teroriste şi exprimăm regretul profund pentru pierderile de vieţi omeneşti. MAE reafirmă, şi cu acest prilej, poziţia potrivit căreia astfel de acţiuni reprobabile şi escaladarea violenţelor complică evoluţiile politice şi subminează eforturile de avansare a procesului de pace. Combaterea terorismului este esenţială în crearea premiselor pentru instaurarea unei păci juste şi durabile în regiune.
În aceste momente tragice, Ministerul Afacerilor Externe exprimă condoleanţe şi transmite întreaga sa compasiune familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în acest tragic atentat.

2 comentarii:

manoliu spunea...

Atentat terorist in Iran unde a murit un cercetator iranian si atentatul din Belarus comise de CIA si MOSSAD. Membri CIA si MOSSAD, de regula umbla imbracati in civil avand legitimatie de jurnalisti CNN, BBC,RADIO EUROPA LIBERA si altele, sau in uniforme medicale ale CRUCII ROSII sau militari in uniforme ale statelor atacate, fara insemne militare si grade.

Bibliotecaru spunea...

Păcat că nu aţi oferit şi un link spre aceste ştiri. Sunt tare curios să aflu cum i-au descoperit pe membrii CIA şi MOSSAD.