joi, martie 20, 2008

Centrul de Informare Tehnologică - COMPETECH


Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică, domnul Anton Anton, va inaugura vineri, 21 martie 2008, la ora 10.30, Centrul de Informare Tehnologică - COMPETECH din Timişoara (Piaţa Victoriei nr. 3).
Centrul s-a constituit în cadrul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara şi este certificat să funcţioneze ca entitate de inovare şi transfer tehnologic. Instituţia s-a dezvoltat prin derularea unui proiect de construcţie instituţională finanţat prin Programul Naţional INFRATECH şi are ca obiectiv prioritar stimularea competitivităţii economice în sectoarele industriei prelucrătoare, construcţii şi agricultură, în zona de vest a României.
În cadrul Centrului de Informare Tehnologică se vor derula activităţi de diseminare a informaţiilor tehnologice, cursuri de calificare şi specializare profesională, consultanţă şi expertiză tehnologică în beneficiul comunităţii de afaceri, în special a IMM-urilor, a institutelor de cercetare - dezvoltare şi a mediului universitar.

Niciun comentariu: