vineri, martie 14, 2008

Geoană mă copiază "ca papagalul"


Nu, nu pe mine ci pe Corneliu Vadim. Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a susţinut, vineri, că preşedintele PSD, Mircea Geoană, îl copiază "ca papagalul", după ce liderul social-democrat a propus adoptarea unui pact pentru sănătate, asemenea liderului PRM.
El a făcut această afirmaţie după ce a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, cum apreciază faptul că Geoană a venit, la rândul său, cu propunerea realizării unui pact pentru sănătate.
Vadim Tudor a amintit că el este cel care a făcut primul o astfel de propunere, după semnarea Pactului pentru educaţie, într-o discuţie la care au fost prezenţi preşedintele Traian Băsescu şi alţi lideri de partid, printre care şi Mircea Goană.
"Tot ce fac eu mă copiază", a spus senatorul PRM despre liderul PSD.
Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, în urmă cu o săptămână, într-o conferinţă de presă, că i-a propus preşedintelui Traian Băsescu, după semnarea Pactului pentru educaţie, ca partidele să elaboreze şi să semneze şi un Pact naţional pentru sănătate.
Miercuri, Mircea Geoană a declarat că PSD propune celorlalte partide şi organizaţiilor societăţii civile, precum şi mediului patronal, realizarea unui pact naţional pe sănătate. Liderul PSD a spus că acest pact ar trebui semnat sub egida Parlamentului şi să traseze principalele direcţii de reformă a sistemului sanitar, să garanteze servicii medicale de calitate şi un acces neîngrădit la aceste servicii.

Dacă doriţi să vă spuneţi părerea despre pactul asupra sănătăţii varianta PSD, o puteţi face la adresa: http://pactsanatate.blogspot.com/

Niciun comentariu: