marți, martie 25, 2008

Gigi Becali vrea neapărat un primar în sectorul V


Nu ştiu de ce vrea acest lucru, poate are nevoie de o semnătură de primar, poate un teren... poate este o ambiţie după ce a plătit atunci curentul celor din Zăbrăuţi. Iată că domnul Vanghelie şi-a mutat expertiza spre capitală, într-un mod destul de curios, domnul Geoană ar vrea şi nu ar vrea ca domnul Vanghelie să fie la primăria capitalei. Ce face domnul Becali? Preşedintele PNG-CD, Gigi Becali, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că îl susţine, inclusiv financiar, pe candidatul PNŢCD la Primăria Capitalei, Aurelian Pavelescu.
"Consider că Aurelian Pavelescu este cel mai demn şi cel mai bun pentru Primăria Capitalei. Rămâne să negociem şi la sectoare, să vedem dacă putem face o alianţă", a spus Becali, într-o conferinţă de presă organizată la sediul său şi la care au participat preşedintele PNŢCD, Marian Miluţ, şi candidatul Aurelian Pavelescu.
Becali a mai spus că ideea i-a venit în timpul unei "discuţii instantanee" cu Aurelian Pavelescu.
"Este o provocare şi pentru mine, dar şi pentru partid. Cred că aritmetica electorală în Bucureşti se va schimba începând de astăzi. Mai cred că a venit momentul ca partidele neparlamentare să stea la aceeaşi masă şi să găsească soluţii, deoarece cele trei poluri mari - PDL, PNL şi PSD - vor să rămână singure pe scena politică", a declarat candidatul PNŢCD la Primăria Capitalei, Aurelian Pavelescu.
La rândul său, preşedintele PNŢCD, Marian Miluţ, a precizat că ţărăniştii au un candidat propriu pentru Primăria generală a Capitalei, deoarece liberalii bucureşteni sunt convinşi că pot obţine singuri acest post. Miluţ anunţase săptămâna trecută că o alianţă electorală între PNL şi PNŢCD are 99% şanse de reuşită.
"Ludovic Orban, în mod surprinzător, nu doreşte să lucreze în echipă, ci vrea să fie solist", a spus Miluţ. El a dorit să mai precizeze că în alte oraşe colaborarea dintre PNL şi PNŢCD este bună şi a dat ca exemplu municipiul Timişoara, unde ţărănistul Gheorghe Ciuhandru va fi susţinut pentru obţinerea unui nou mandat de PNL.
Aurelian Pavelescu a fost exclus din PIN în 2006, pentru că a purtat negocieri cu PNG-CD fără a avea mandat.

Recunosc că Aurelian Pavelescu nu prea îmi inspiră încredere. Pe de altă parte nici nu este un om destul de cunoscut, deşi efortul domniei sale de a apărea aproape zilnic la Realitatea TV este remarcabil. Nu cred însă că cei din sectorul 5 sunt chiar publicul ţintă al postului Realitatea TV. Chiar sunt curios ce va ieşi din asta, va lua dl. Pavalescu mai mult de 5%?

Niciun comentariu: