luni, martie 10, 2008

Orban visează Capitala scrisă cu litere capitale


Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri ca va candida la Primaria Capitalei si este sigur ca va castiga, deoarece cunoaste problemele bucurestenilor si stie cum sa le rezolve.
El a precizat ca mai sunt si alti candidati cu sanse de castig, insa acestia trebuie sa arate ca pot rezolva problemele Capitalei. "In ceea ce-i priveste pe ceilalti candidati, ne-am convins ca nu prea au facut nimic in ultimii 18 ani de la Revolutie in Bucuresti", a subliniat Orban, citat de Newsin.
De asemenea, colegii de partid il sustin pe Orban la alegerile locale pentru ca, spun ei, acesta este un candidat bun pentru Primaria Capitalei.


Domnul Orban, în această baladă de cucerire a capitalei, aveţi grijă cu coardele alea, că sunt un pic dezacordate şi iese o cacofonie sonoră. Aveţi un avantaj, aţi mai fost prin administraţie. Nu pierdeţi acest avantaj începând să denigraţi contracandidaţii. Românii s-au născut poeţi şi nu primari. Fiecare învaţă la un moment dat. Lăsaţi contracandidaţii şi construiţi un plan credibil pentru a atenua dezastrul din Capitală. Vă sfătuiesc să începeţi cu problemele legate de autoturisme folosindu-vă de calitatea de ministru al Transporturilor. Părerea mea.

2 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Domnul Orban ne-a aratat pana una-alta magistral de bine cat de favorabil stie sa-si rezolve problemele personale si cum poate sa cada dupa fiecare soc mediatic in picioare, fara prea multe vanatai. E nespus de proaspat in mintea noastra episodul accidentului din iarna trecuta de pe B-dul Cotroceni, cand nabadaioasa masina a domniei sale a intrat in coliziune cu silueta unei tinere domnisoare, dar totul s-a musamalizat fiindca victima de fapt nu facuse zile de spitalizare...
Figura deja celebra a acestui personaj pitoresc ma duce cu gandul la trista balada a chiriasului grabit, scrisa in accente dulci-amare de Toparceanu.
Probabil ca nasul sau de copoi fin simte crescand discomfortul pozitiei de ministru al Transporturilor si vrea sa-si lege numele si de controversata postura de sef al primarilor bucuresteni...

"Trec anii, trec lunile-n goană
Şi-n zbor săptămânile trec.
Rămâi sănătoasă, cucoană,
Că-mi iau geamantanul şi plec!

Eu nu ştiu limanul spre care
Pornesc cu bagajul acum,
Ce demon mă pune-n mişcare,
Ce taină mă-ndeamnă la drum.

Dar simt că m-apasă pereţii, —
Eu sunt chiriaş trecător:
În scurtul popas al vieţii
Vreau multe schimbări de decor.

Am stat la mansardă o lună.
De-acolo, de sus, de la geam,
Şi ziua şi noaptea pe lună
Priveam ca la teatru, madam!
Când luna-mi venea la fereastră,
Oraşul părea că mă cheamă
Să-i văd în lumină albastră
Fantastica lui panoramă..."

Bibliotecaru spunea...

Da, fantastica panaramă. :D