marți, martie 04, 2008

PD-L face plângere penală


De la moţiune, nici o sancţiune.
PD-L s-a gândit la o altă modalitate pentru a "pedepsi" pe dl. prim-ministru Tăriceanu.
Informaţia am găsit-o în zairul Gândul. Premierul Călin Popescu Tăriceanu ar putea fi obligat să dea explicaţii la Parchet pentru că nu a anulat taxa auto, informează Gândul. Surse din conducerea PD-L susţin că partidul ia în calcul depunerea unei plângeri penale împotriva premierului Tăriceanu pentru abuz în serviciu pe motiv că nu a ţinut cont de faptul că moţiunea simplă pentru anularea taxei a fost votată de Camera Deputaţilor în urmă cu două săptămâni. Potrivit surselor, plângerea penală va fi întocmită de vicepreşedintele Valeriu Stoica şi va fi semnată de toţi deputaţii democrat-liberali.

Nu prea cred că domnul Tăriceanu va fi foarte impresionat de această... plângere. Partidele se joacă de-a politica, plângerea poporului român nu este una penală ci este însă una lăuntrică.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Nu fi chiar asa sigur. Abuzul in serviciul public se aplica si ministrilor.
Si interpretarea lui T. este evident abuziva caci desfiintare si restituire nu inseamna nimic altceva decat desfiintare si restituire.

Bibliotecaru spunea...

Da, se aplică şi miniştrilor. Eu mă îndoiesc de efectul produs.

Anonim spunea...

Macar mediatic si tot va fi, si nici asta nu este rau...
Important e sa actionezi.
O sa-ti spun o poveste adevarata buna ptr toate genurile de impotenta spusa de un unchi cu mare trecere la dame.
Il intreaba un var care nu avea o casnicie de succes:
Mai vere spune-mi la ce te gandesti tu ca sa ti se...
Raspuns: Mie intai mi se... si apoi ma gandesc.

Deci mai incet cu masturbrea singulara si defetista si mai mult cu indemnul la actiunea responsabila dirijata si repetata, caci si picatura de apa roade piatra si doar nu crezi ca mocofanii astia ar fi ei de valoare vreunei pietre?

Bibliotecaru spunea...

Este o risipă de energie pentru un guvern care are deja cronometru invers pus la capul mesei. Cât mai e până se termină mandatul, câteva luni. Partidele politice ar ca în această perioadă să înceapă să-şi pregătească campania electorală pentru primari. Parcă văd că următoarea campaniei se va face tot pe atacuri la persoană şi nu pe problemele reale. Taxa este un pretext, pentru că până la urmă se va rezolva. Pe mine nu mă afectează dar tare aş vrea ca Tăriceanu să se gândească la treburile ţări şi nu la procese. Mă gândesc că ar putea fi dat în judecată şi după alegerile generale, că nu se prescrie în 6 luni.