joi, mai 29, 2008

Afirmaţii dure ale domnului Adrian Năstase, fără nici un pic de tremolo în voce


Năstase: Nu l-am considerat niciodată pe Băsescu preşedinte al României, ci doar al PDL
Năstase: Nu l-am considerat niciodată pe Băsescu preşedinte al României, ci doar al PDL (Imagine: Mediafax Foto)
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, deputatul Adrian Năstase, a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, la Reghin, că nu l-a considerat niciodată pe Traian Băsescu preşedinte al României, ci doar al PDL. "Traian Băsescu este un personaj extrem de special, el, în calitate de preşedinte al PDL, pentru că nu l-am considerat niciodată preşedinte al României, a fost în permanenţă preşedinte al PDL, s-a manifestat ca atare. Nu ştiu dacă pe Emil Boc l-aţi auzit în campania asta electorală, el ca preşedinte al PDL n-a existat. Cel care s-a manifestat ca atare, ca preşedinte al PDL, a fost Traian Băsescu. 50% din mesajele de campanie au venit din ceea ce a spus Traian Băsescu", a afirmat Năstase.Acesta a susţinut că, în marea majoritatea a judeţelor, PDL a venit cu o campanie agresivă în loc de proiecte şi că felul în care acest partid îşi promovează candidaţii l-a pus pe gânduri. Năstase a apreciat că multe dintre incidentele din campanie se datorează proastei organizări legate de afişaj, astfel că au apărut confruntări între reprezentanţii unor partide diferite. "Adeseori, lipsa proiectelor s-a manifestat prin violenţă. Mi s-a părut dezolantă, mai ales din partea PDL, lipsa de proiecte. În marea majoritate a judeţelor, PDL a venit cu o campanie extrem de agresivă, cu o opulenţă evidentă în ceea ce priveşte afişele. Pe mine, m-a pus pe gânduri felul în care acest partid îşi promovează candidaţii", a spus Năstase. El a adăugat că nu ar fi de acord cu formula folosită de Traian Băsescu la un moment dat, respectiv "blat", dar că acesta îl reprezintă foarte bine şi reprezintă filozofia politică a acestuia.
http://www.chinadaily.com.cn/english/doc/2004-12/13/xin_451201131017003152555.jpg
"Traian Băsescu are un limbaj pe care şi l-a desăvârşit de-a lungul anilor, pregătindu-se pentru politică. Am înţeles că el are capacitatea de a învăţa şi, tot învăţând, a ajuns la momentul în care a început să folosească cuvinte care să exprime convingător ideile solide pe care le-a fecundat de-a lungul acestor ani. Şi cuvântul «blat» într-un fel îl reprezintă foarte bine şi reprezintă filozofia lui politică", a mai spus Năstase.
The image “http://www.presa-zilei.ro/poze/1515.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Năstase: PSD va obţine la alegerile locale un rezultat mai bun decât la europarlamentare
Năstase: PSD va obţine la alegerile locale un rezultat mai bun decât la europarlamentare (Imagine: Mediafax Foto)
PSD va obţine la alegerile locale un rezultat mai bun decât la alegerile europarlamentare, indiferent de rezultatul din Bucureşti, a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, la Reghin, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, deputatul Adrian Năstase.
Năstase
a estimat la 30 la sută sprijinul pe care PSD îl va primi în aceste alegeri, susţinând că speră ca PSD să fie câştigătorul acestora, inclusiv în ceea ce priveşte numărul preşedinţilor de consilii judeţene.
El a adăugat că, începând din 16 iunie, datoria social-democraţilor va fi să pregătească alegerile parlamentare viitoare şi să încerce să creeze o "masă critică" în Parlament, care să le permită formarea unui guvern, singuri sau împreună cu alţii.
The image “http://www.adevarul.ro/usr/imagini/2307-130793-adriannastasemuzeulcostumelorpopulare11_mp.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Întrebat dacă în aceste estimări se bazează pe gestul candidatului PSD la Primăria sectorului 5 al Caitalei, Marian Vanghelie, de a oferi telefoane mobile cu cartele preplătite alegătorilor, Năstase a refuzat să comenteze.
"Mă bazez pe sondajele de opinie pe care le-am văzut, pe sondajele din diferite zone ale ţării pe care le ştiu şi cel puţin, la acest moment, părerea mea este că PSD poate să obţină în jur de 30 la sută din votul politic la nivelul ţării, cu o marjă de eroare pe care sigur nu am s-o pot preciza şi care depinde, bineînţeles, inclusiv de ceea ce se întâmplă în zilele următoare. În orice caz, ca trend, eu cred că noi suntem în creştere faţă de rezultatul de la alegerile europarlamentare", a conchis Năstase.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Asta devine paranoic. Este invadat de basescita.Se face de ras. Ce-i cu el? cine il strange asa tare de cojones?