vineri, mai 30, 2008

Mita de la Suceava - Şoc pentru europeni


Vicepreşedintele grupului socialist din PE, Jan Marinus Wiersma (foto), şi secretarul general al Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Philip Cordery, se declară şocaţi de acţiunile întreprinse în ultimul timp în campania electorală de membrii PD-L în judeţul Suceava. Wiersma a afirmat că grupul socialiştilor din PE dezaprobă total "evenimente de tip nazist precum cele organizate la începutul lunii mai de domnul Flutur şi violenţele de campanie precum cele care au dus la moartea unei persoane în judeţul Suceava‘‘.
The image “http://www.socialistgroup.eu/gpes/media/photos/21994_jan_marinus_wiersma_070702.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
"De asemenea, mite electorale pentru oamenii veniţi la slujba de duminică, cum a fost cazul săptămîna trecută, nu trebuie să rămînă nesancţionate‘‘, a mai declarat Wiersma. "Nu putem rămîne pasivi văzînd acţiuni precum cele întreprinse în ultimul timp de PD-L, în timpul campaniei pentru alegerile locale, acţiuni aflate complet în afara valorilor europene‘‘, a declarat la rîndul său Philip Cordery. (Sursa: www.jurnalul.ro)

Niciun comentariu: