luni, mai 26, 2008

Blaga şi-a lansat "Harta soluţiilor" pentru Bucureşti



Blaga şi-a lansat
Candidatul PDL, Vasile Blaga, şi-a lansat, luni, "Harta soluţiilor" la problemele Bucureştiului, programul fiind structurat pe două capitole: "De voie", cu răspunsurile "stringente" pentru Capitală, şi "De nevoie", cu soluţiile pentru ca oraşul să devină "plăcut" pentru locuitorii săi.

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, şi-a lansat "Harta soluţiilor" în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3, alături de candidaţii democrat-liberali la primăriile celor 6 sectoare ale Bucureştiului.

În faţa unei tribune de la marginea parcului a fost amplasată pe jos o hartă detaliată a Bucureştiului, pe care Blaga a punctat cu un arătător zonele, intersecţiile, străzile sau parcurile vizate de programul său electoral pentru rezolvarea problemelor de infrastructură, parcări, trafic, transport public, servicii de utilităţi publice, apă şi canal, spaţii verzi, educaţie, agrement, animale fără stăpân.

Staff-ul de campanie al lui Blaga a împărţit bucureştenilor pliante cu "Harta soluţiilor" propuse de candidatul PDL în programul său electoral.

Programul este structurat pe două capitole. Astfel, harta "De voie" conţine răspunsurile candidatului PDL la întrebările şi problemele "stringente" ale Capitalei: infrastructura, managementul traficului şi serviciile de utilităţi publice. Harta "De nevoie" cuprinde soluţiile lui Blaga pentru ca "Bucureştiul să devină un oraş plăcut pentru noi toţi".

În plus faţă de programul său anterior, cuprins în "Angajamentul" electoral, Blaga a mai arătat că sistemul de management al traficului va fi implementat de-a lungul inelului principal de circulaţie în Bucureşti până în septembrie 2008, iar până în 2012 acest sistem va funcţiona pe toate arterele principale pe care circulă mijloace de transport în comun.

El a mai anunţat că intenţionează să construiască un parc de distracţii în Bucureşti, la fel ca în toate capitalele europene. Acest parc de distracţii ar urma să fie amplasat fie în Parcul Tineretului, fie în Titan. Blaga a spus că în Parcul Titan ar exista 14 hectare disponibile pentru acest proiect, existând deja "discuţii" cu Primăria Sectorului 3.

Vezi harta

Niciun comentariu: