joi, mai 29, 2008

Bogdan Olteanu a participat la un marş al persoanelor cu dizabilităţi


Vicepreşedintele PNL, Bogdan Olteanu, a participat, joi, la Arad, alături de aproximativ 30 de membri ai acestui partid, la un marş al persoanelor cu dizabilităţi, acestea împărţind trecătorilor materiale electorale cu candidaţii liberali la alegerile locale, informează corespondentul AMOS News.
http://cache.eb.com/eb/image?id=85211&rendTypeId=4
„Am participat la un marş al persoanelor cu dizabilităţi, care nu era programat, nu aveam în plan să facem asta, dar am făcut-o din solidaritate, pentru că am aflat, cu uimire, că nu li s-a dat voie să organizeze un miting. Am aflat cu tristeţe că în Arad, mitingurile sunt interzise de primarul Gheorghe Falcă“, a declarat Bogdan Olteanu.

Liderul PNL a afirmat că, în anul 2004, alături de Falcă (PD-L) a participat la mitinguri în Arad. „Puterea pe care noi o consideram rea şi autoritară (între 2000 şi 2004 primar al Aradului a fost Dorel Popa, membru PSD – n.r.) ne-a dat voie să facem mitinguri şi să strigăm «Falcă», «Băsescu» şi să luptăm pentru ceea ce credeam noi atunci că va fi o schimbare în bine. Din păcate, văd că domnul Falcă s-a schimbat de atunci şi ceea ce credea atunci că este democratic şi constituţional, azi i se pare că nu mai este oportun. Aradul este singurul oraş din România în care sunt interzise mitingurile“, a afirmat Olteanu.
http://myrepublic.files.wordpress.com/2007/12/bogdan-olteanu-gestica-37vt.jpg
Participanţii la marşul organizat joi la Arad au distribuit trecătorilor materiale electorale cu candidaţii PNL la alegerile locale şi au purtat pancarte cu mesaje împotriva primarului Gheorghe Falcă.

Conform unei dispoziţii a primarului municipiului Arad, din data de 12 mai, sunt interzise organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice de orice fel în mai multe locaţii din oraş. Astfel, se interzice organizarea şi desfăşurarea de adunări publice în apropierea Aeroportului Internaţional, a Centrului de Dirijare a Zborurilor, a Penitenciarului Arad, a Poliţiei, a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi în faţa Palatului Administrativ, în incinta Ştrandului Neptun, în faţa Teatrului de Stat şi a Palatului Cultural, precum şi pe o rază de 200 m faţă de aceste instituţii, cu excepţia coloanelor aflate în deplasare. Reprezentanţi ai alianţei electorale PNL-PNŢCD din Arad au protestat, de mai multe ori, pe platoul din faţa Palatului Administrativ, faţă de dispoziţia prin care primarul municipiului a interzis adunările publice în unele zone din oraş.

Vicepreşedintele PNL, Bogdan Olteanu, a participat, joi, la Arad la mai multe acţiuni electorale ale organizaţiei locale a partidului, pentru susţinerea candidaţilor la alegerile din 1 iunie. Pentru funcţia de primar al oraşului, din partea PNL,va candida actualul viceprimar Tiberiu Dekany, iar pentru şefia Consiliului Judeţean va candida Cristian Stragea. (Paul Preda)

Niciun comentariu: