marți, mai 27, 2008

Ludovic Orban: Sunt concurat de personaje de telenovela, victimizate de presa


http://www.ludovicorban.ro/blog/wp-content/uploads/2008/03/eu-cu-familia.jpg
"Sa aratam ca putem guverna (...) localitatile din Romania si fara sa promitem autostrazi suspendate (propunere a contracandidatului sau, Sorin Oprescu -n.r.)", a spus Orban la aniversarea a 133 de ani de la infiintarea PNL, citat de Newsin. El a vorbit despre contracandidatii sai ca despre niste "personaje de telenovela, victimizate pur si simplu de o medie care incearca sa creeze personaje umflate cu aer conditionat", adaugand ca administratia publica trebuie facuta cu programe serioase si profesionalism si nu prin scandal si calomnierea adversarilor politici.

Orban a adaugat ca va finaliza campania "in ciuda sondajelor mincinoase care se difuzeaza zi de zi in mass-media". Spre deosebire de alte ocazii, liberalul a evitat sa isi numeasca adversarii politici si a renuntat la atacuri directe la adresa lui Traian Basescu. Orban a spus doar ca partidul sau are multi adversari.

"Pentru noi, politica este mult mai grea pentru cei care au facut scoala la Stefan Gheorghiu sau in feseneurile care incearca sa domine Romania dupa revolutie", a adaugat Orban, precizand ca liberalii se compara pentru functia de primar general nu cu Ion Dinca "Teleaga", ci cu Pache Protopopescu, iar pentru premier cu I.G.Duca sau I.C. Bratianu, nu cu Gheorghe Gheorghiu Dej.

Liberalul si-a arata convingerea ca PNL are aceeasi misiune in prezent ca in trecutul istoric, aceea de a integra Romania "in randul natiunilor prospere din Europa".

Niciun comentariu: