vineri, mai 30, 2008

Geoană: Băsescu îşi va impune echipa "obedientă" şi "slugarnică" la conducerea PDL



Geoană: Băsescu îşi va impune echipa
Am să vă exemplific. În stânga nu am "obedienţă", în dreapta nu am "slugărnicie"... şi totuşi... câteva pase magince

Este doar o impresie, în realitate domnul Mircea Geoană nu a argumentat.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Craiova, că în PDL începe "distracţia" după alegerile locale de la 1 iunie, o dată cu începerea luptei pentru putere la vârful formaţiunii, Traian Băsescu urmând să-şi impună echipa "obedientă" şi "slugarnică", reprezentată de Theodor Stolojan.
The image “http://www.romanialibera.ro/foto/86/85850/art_85850_1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Liderul social-democraţilor, Mircea Geonă, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că în interiorul PDL a început lupta pentru putere, rezultatul alegerilor fiind motivul schimbării "la vârf" a conducerii formaţiunii.

"Este o pregătire de luptă de putere în cadrul PDL între aripa Stolojan-Flutur-Stoica şi aripa Boc-Berceanu-Videanu-Blaga. Se pare că preşedintele Traian Băsescu doreşte să folosească eşecul alegerilor pentru a schimba la vârf conducerea PDL. Or să-l acuze pe Blaga că nu a făcut campanie, pentru că el ar fi trebuit să se ocupe ca secretar general de campanie şi o să-l acuze de ce este Oprescu sau nu ştiu cine înaintea lui la Bucureşti. O să-şi arate cu degetul între dânşii", a declarat Geoană.


The image “http://www.alegeri.tv/images/candidates/theodor-stolojan654.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.romanialibera.ro/foto/57/56637/art_56637_1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/524/7580/2544852/1/valeriu-stoica.jpg

The image “http://cache.daylife.com/imageserve/03WY483fwO4ne/340x.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.vivid.ro/images/89/10videanu.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.romanialibera.ro/foto/93/92861/art_92861_1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Preşedintele PSD apreciază că rezultatul alegerilor locale, care reprezintă un "indicator" pentru cele generale, ar putea crea premisele schimbării în PDL.

"Există, în acest moment, o discuţie foarte serioasă, cu privire la viitorul lider al acestei formaţiuni, în pregătirea alegerilor parlamentare. Semnalul scorului de la locale reprezintă un indicator puternic pentru ce va fi la parlamentare. În momentul în care PSD câştigă la locale, aşa cum se preconizează, în clipa respectivă cei de la PDL, inclusiv Băsescu, vor fi forţaţi să adopte măsuri de schimbare, pentru a nu-şi compromite complet şansele pentru la toamnă", a declarat Mircea Geoană.

Liderul PSD susţine că schimbarea la vârf este "plănuită" de preşedintele Traian Băsescu, care ar vrea să-şi impună echipa pentru a deţine controlul PDL.

http://academianae.files.wordpress.com/2007/04/traian-basescu.jpg

"Este un plan al lui Traian Băsescu, care vrea să fie sigur că are controlul absolut asupra PDL şi vrea să-şi impună echipa care este sută la sută obedientă şi sută la sută slugarnică. Pregăteşte echipa Stolojan şi ceilalţi care s-a învăţat că se dau la o parte când vor el. Traian Băsescu o să pregătească o lacrimă duioasă pentru Emil Boc, poate cu puţin boia înainte ca să stimulezi glanda lacrimogenă", a mai spus Geoană.

El apreciază că şeful statului a încercat să se implice şi în campania electorală, însă lumea s-a "plictisit" de Traian Băsescu.

Senatorul de Dolj consideră că mutarea de la vârful PDL se va face fără ca cineva din partid să zică ceva, eventual "va înjura în barbă", dar vor vota pentru schimbare.

"Schimbarea este o necesitate politică pentru a schimba ritmul şi a crea puţină adrenalină în sistem. Acum se îndreaptă spre scorul real pe care-l deţine PDL. A fost umflat cu pompa. Au profitat că Traian Băsescu a fost popular la început de mandat. Şi Emil Constantinescu a început cu 70 la sută şi a terminat ca un balon dezumflat. La fel şi domnul Iliescu a început cu 70 la sută şi la sfârşit de mandat era cu o cotă mult mai scăzută de popularitate", a explicat Geoană.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/301040/1/psd-ilfov-geoana-011-cd.jpg

Un comentariu:

Anonim spunea...

Este o tampenie ce spune Geoana. O fi el astfel dar nu si Basescu.