vineri, mai 23, 2008

Bodu a făcut un manechin din gunoaie înfăţişându-l pe Vanghelie



Bodu a făcut un manechin din gunoaie înfăţişându-l pe Vanghelie (Imagine: mediafax Foto)
Candidatul PDL la Primăria Sectorului 5, Sebastian Bodu, s-a prezentat, vineri, în faţa sediului primăriei, cu un manechin făcut din gunoaie, având faţa actualului primar, social-democratul Marian Vanghelie, care avea lipit sloganul "Îmi pasă de mine" şi care ţinea în mână un almanah din 1989. Sebastian Bodu a venit la sediul Primăriei Sectorului 5 cu manechin făcut din pet-uri şi gunoaie strânse din această zonă a Capitalei, declarând că acesta este începutul curăţeniei din Sectorul 5. El şi-a prezentat acţiunea drept "un scenariu de film de scurt metraj, intitulat «Debarcarea lui Care Este», ce se va desfăşura în două acte, pe 1 iunie şi 15 iunie", adăugând că, cu puţin noroc, actul doi nu va mai avea loc. Bodu a luat manechinul făcut din gunoaie şi l-a aruncat într-o camionetă plină cu gunoiul strâns din Sectorul 5, spunând că actualul primar "Care Este" se mută la Glina, autorurismul urmând a duce manechinul la groapa de gunoi aflată la marginea Bucureştiului. Candidatul PDL la Primăria Sectorului 5 a criticat "cinismul lui Marian Vanghelie de a-şi alege sloganul «Mie îmi pasă» şi s-a declarat dezamăgit că acesta nu a venit în faţa Primăriei pe care o conduce pentru a-şi vedea sosia. Bodu a făcut un apel către locuitorii Sectorului 5 să se prezinte la vot, altfel vor mai sta patru ani cu primarul "Care Este", şi a promis că, dacă va ajunge primar, va reda "demnitatea cetăţenilor din acest sector".

4 comentarii:

Anonim spunea...

Stil de ,dar daca as fi in sectorul 5 l-as vota.

Anonim spunea...

Scuze: Stil de idiot...

Bibliotecaru spunea...

Oricât aş încerca, nu pot să nu mi-l amintesc pe Bodu, pe atunci mare şi tare în vârful unui organism care manevrează finanţe, cum nu a ştiut, la Turcescu, să scoată TVA-ul din 100 de lei. Până şi un umil vânzător cu 4 clase ştie asta. Nu se poate totuşi.

Anonim spunea...

Asta nu am vazut-o, dar nici Vanghelie nu cred ca stie, si la urma urmei eu ti-am spus ca inca votez cu Basescu si toti idiotii lui sunt buni ptr mine adica prefer idiotii lui Basescu idiotilor lui Iliescu.
PS. Desi Bodu nici nu stiu daca chiar este idiot basescian?