luni, mai 12, 2008

Cristian Popescu Piedone: Este regretabil că asistăm la acte de vandalism în campania electorală


http://www.ziare.com/_files/Image/news/285/284466_0804_piedone.jpg
Cristian Popescu Piedone, candidatul PC la Primăria Sectorului 4, acuză contracandidaţii săi că îşi încurajează gărzile de corp să vandalizeze spaţiile de panotaj, în timpul nopţii, se arată într-un comunicat remis AMOS News.
The image “http://www.libertatea.ro/usr/galerie_poze/4-act-piedone_5522.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.libertatea.ro/usr/galerie_poze/12-13-domni-7_5000.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Potrivit documentului, noaptea trecută, un grup de indivizi a vandalizat, la comandă politică, unul din panourile de afişaj al candidatului Cristian Popescu Piedone şi a încercat să dea foc unui cort de campanie electorală al acestuia.
"Este regretabil că asistăm la acte de vandalism în timpul campaniei electorale. Fac un apel public către toţi candidaţii, să stopeze astfel de acte de huliganism care nu le fac cinste şi nu le vor aduce voturi. Astfel de cazuri trebuie pedepsite de către autorităţile competente. În loc să le explice cetăţenilor care sunt proiectele lor şi ce doresc să facă pentru Sectorul 4, contracandidaţii mei îşi asmut garzile de corp noaptea să vandalizeze spaţiile de panotaj. Asta arată şi o oarecare disperare din partea acestora. contracandidaţii mei ştiu că mă aflu mult peste ei ca încredere din partea cetăţenilor alături de care am trăit în acest sector de când m-am născut", a declarat Cristian Popescu Piedone, referindu-se la incident.
Prisma şi cortul vandalizate erau situate în zona Pieţei Big Berceni.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mesajul lui Cristian Popescu Piedone
Votati cu cine vreti voi, dar duceti-va la vot.
Daca favoritul dumneavoastra se afla pe primul loc, in sondaje,nu va demobilizati. Iesiti la vot!
Sondajele sunt facute sa intoxice lumea.
Nu lasati sa iasa un primar cu 20000 de voturi (membri ai unor partide).
Fa primarul cu votul tau!

Bibliotecaru spunea...

Am recepţionat mesajul. :)