sâmbătă, mai 10, 2008

Delicateţe şi diplomaţie politică, astăzi preşedintele Camerei Deputaţilor


Olteanu: Nu îl consider pe Gigi Becali un personaj politic, ci unul de can-can
Olteanu: Nu îl consider pe Gigi Becali un personaj politic, ci unul de can-can (Imagine: Mediafax Foto)
Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că nu îl consideră pe preşedintele PNG-CD, Gigi Becali, un om politic, ci mai degrabă "un personaj de can-can". Bogdan Olteanu a răspuns astfel unei întrebări referitoare la consecinţele asupra activităţii politice a lui Becali a scandalului servietei cu bani de la Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Eu nu îl consider pe Gigi Becali un personaj politic. Îl consider un personaj pitoresc, un personaj de can-can, de sport, poate. Mie îmi pare rău că oameni de calitate proastă au ajuns să conducă fotbalul românesc. Gigi Becali nu e nici primul, nici ultimul. Asta se repercutează asupra fotbalului românesc care are o proastă imagine în străinătate", a spus Bogdan Olteanu. El a amintit de cazul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ care a fost suspendată pe mai mulţi ani din competiţiile internaţionale "pentru că patronul îşi închipuia că aşa cum se face în fotbalul românesc merge şi în cupele europene". "E treaba DNA dacă domnul Becali a vrut sau nu să dea mită. Atunci când ai un patron de club de fotbal din România şi un preşedinte de partid, zice domnia sa, care plimbă serviete cu milioane de euro, asta e o problemă. Trăim într-o ţară civilizată în care banii circulă prin bănci şi, în general, pe baza unor contracte şi nu se plimbă prin serviete. Asta e calitatea oamenilor din fotbalul românesc şi aşa merge şi fotbalul de la noi. Despre politică nu am ce să vorbesc fiindcă domnul Becali nu a confirmat în politică. A participat la nişte alegeri şi le-a pierdut. Sper ca situaţia să rămână la fel", a spus Bogdan Olteanu.
http://www.cancanshow.com/steph-cancan-sample.jpg
Preşedintele Camerei Deputaţilor a participat, sâmbătă, la Bistriţa, la un simpozion dedicat Zilei Europei, a luat partea apoi la Delegaţia Permanentă a PNL Bistriţa-Năsăud şi îşi va încheia vizita în judeţ cu o participare la Bichigiu, la slujba de prohod a celor patru ţărani martiri care vor fi canonizaţi duminică.
DNA a ridicat, miercuri seară, dintr-un restaurant din Cluj, cinci persoane care aveau asupra lor bani de la Gigi Becali, care ar fi trebuit să ajungă la jucătorii de la Universitatea Cluj, dacă n-ar fi pierdut meciul cu concitadina CFR Cluj. Printre persoanele duse la DNA Cluj pentru audieri s-au aflat jucătorul Gigel Coman şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Teia Sponte.

http://www.pressdispensary.co.uk/images/presspack_photos/110/Can%20Can%20girls.jpg

Nu ar fi mare mirare ca domnul Gigi să-şi ridice fustele ca să-i arate domnului Olteanu că-l doare în lenjeria intimă de ceea ce spune domnia sa. Eu mă întreb de ce a simţit nevoia preşedintele deputaţilor să facă o astfel de declaraţie nesolicitată de situaţie şi, mai ales, total neelengantă. Dacă domnul Becalii este atât de "nepericulos", de ce adună atâtea "bobârnace"? Pe mine tocmai această încrâncenare mă face atent la politica PNG-CD, altfel acest partid nu prea mi-ar atrage atenţia.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Rezon ,mon cher!

Anonim spunea...

Stimate Bibliotecar,


Sti ce cred eu, cred ca gicu nu a vrut sa cotizeze la electorale pentru asimetric.Cred ca de aici i se trage.:)


Maxi!:)

Bibliotecaru spunea...

Concluzia mea este că avem o clasă politică plină de oameni politici care nu au nici în clin nici în mâneca cu politica. Desigur, sunt şi mici excepţii.