joi, mai 01, 2008

Ioan Rus: Îl susţinem pe Diaconescu chiar dacă unii "şmecheri" operează împotriva lui



Ioan Rus: Îl susţinem pe Diaconescu chiar dacă unii
Vicepreşedintele PSD, Ioan Rus, a declarat, joi, la Timişoara, că PSD îl susţine pentru Primăria Capitalei pe Cristian Diaconescu, chiar dacă "unii şmecheri de Dâmboviţa" încă "operează" împotriva acestuia. "La Bucureşti îl susţinem pe Cristian Diaconescu, un lider important cu un viitor important, chiar dacă unii şemecheri de Dâmboviţa încă operează împotriva lui", a spus Rus. Pe de altă parte, Rus a precizat că în PSD va continua reforma, care nu se va împotmoli "în şmecheri de Dâmboviţa". "Procesul de reformă în PSD nu se va opri şi nu se va împotmoli în 10 - 15 şmecheri de Dâmboviţa", a declarat Ioan Rus. Vicepreşedintele PSD, Ioan Rus, a participat, joi, la Timişoara, la lansarea candidaţilor PSD pentru CJ Timiş şi Primăria Timişoara, eveniment la care au mai participat din conducerea partidului şi vicepreşedintele Victor Ponta şi secretarul general al PSD, Titu Corlăţean. Candidaţii PSD pentru CJ Timiş şi Primăria Timişoara sunt preşedintele organizaţiei Timiş, Ilie Sârbu, respectiv, preşedintele PSD Timişoara, Ion Răducanu.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Deci am dezgropat securea razboiului. E foarte bine, sa se aleaga odata apele.

Bibliotecaru spunea...

Nu cred să se aleagă apele, Ioan Rus este membru al grupului de la Cluj, totul este un joc de lumini. Eu cred totuşi că lovitura PSD este retragerea lui Cristian Diaconescu chiar înainte de alegeri pentru a trece, evident, toate voturile spre dr. Oprescu. Adevărata reformă în PSD se va face, probabil, anul viitor.

Anonim spunea...

Sti ar ca si eu am prevazut niste scenarii de acelasi soi si nu te contrazic dar incep sa le creditez mai putin si il creditez pe Pavel Lucescu cu scenariul din articolul:

http://www.cotidianul.ro/basescu_sau_oprescu-44630.html

Anonim spunea...

Erata:
"Stii doar" in loc de "sti ar"