vineri, mai 09, 2008

O campanie cu atenţia distrase de evenimente politice


Năstase: Cazul Becali, un show mediatic ce distrage atenţia de la campania electorală
Năstase: Cazul Becali, un show mediatic ce distrage atenţia de la campania electorală (Imagine: Mediafax Foto)
Preşedintele Consiliului Naţional PSD Adrian Năstase a declarat, joi seară, la Titu, că posibila dare de mită în care ar fi implicat finanţatorul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, este "un show mediatic menit să distragă şi el atenţia de la campania electorală". "Poveştile de genul Becali sunt o modalitate de a duce discuţia din campania electorală, pe teme care sunt absolut penibile. Nu vreau să spun că DNA, Parchetul sau Poliţia nu trebuie să cerceteze dacă în fotbal sunt probleme, probabil bănuim cu toţii că sunt unele probleme, dar, vă întreb eu acum, asta este prioritar, acestea sunt problemele prioritare ale României?", a mai precizat Adrian Năstase. Potrivit unor surse judiciare, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru dare de mită în legătură cu cele 1,7 milioane de euro găsite asupra celor cinci persoane.
The image “http://sportpedia.mysport.ro/images/e/ea/Gigi.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://www.adevarul.ro/usr/imagini/2341-134138-_3colgigibecalirompres.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://cotidianul.ro/fileadmin/2006/septembrie/ed372/05main_200.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://www.contrasens.com/wp-content/uploads/2006/09/gigi-george-becali.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://www.drobetaturnuseverin.net/files/images/gigi_becali.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.


Năstase: Băsescu îşi dă seama că PDL nu are purtător de mesaj
Năstase: Băsescu îşi dă seama că PDL nu are purtător de mesaj (Imagine: MEdiafax Foto)
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase a declarat, joi, la Titu, că acuzaţiile preşedintelui Traian Băsescu reprezintă "o capcană" şi că, de fapt, şeful statului îşi dă seama că "partidul lui nu are purtător de mesaj" şi că în afară de "ciupeala" cu mita electorală nu are nimic. "În momentul în care Traian Băsescu, preşedintele penal al României vine şi lansează o seamă de acuzaţii, sigur că trebuie să răspunzi. Dar îţi dai seama că e o capcană, îţi dai seama că el realizează că partidul lui nu are purtător de mesaj, că în afară de ciupeala asta pe care o face cu bani, cu mită electorală pe care vor să o dubleze cu biblia ca material electoral, nu mai e nimic. În loc să vorbim despre ceea ce se întâmplă în ţară şi în campania electorală, cădem şi noi în capcană şi trebuie să-i răspundem", a declarat Năstase. Liderul PSD a susţinut că Traian Băsescu "simte foarte bine că Blaga în Bucureşti nu este un adevărat succesor care să-i păstreze cu grijă cadavrele care sunt în dulap şi s-ar putea să mai scoată din ele din Bucureşti". De asemenea, Năstase a mai afirmat că, în ţară, PDL, "în afară de faptul că foloseşte enorm de mulţi bani", este un partid din opoziţie care deocamdată se descurcă "destul de bine". "Ne întrebăm cum se face că sistemul ticăloşit de care vorbesc ei permite tocmai la PDL să ofere atâtea avantaje materiale, nu mai vorbesc de faptul că sunt folosite atâtea instituţii ale statului în campanie electorală", a declarat Adrian Năstase.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ar trebui sa nu mai foloseasca termenul de presedinte penal dar se vede ca pe fond este un neam prost parvenit.