joi, mai 15, 2008

Prefectul Platon cere demisia de onoare a şefului DSV


Prefectul de Cluj, Călin Platon, a cerut demisia de onoare a directorului Direcţiei Sanitar-Veterinare din Cluj, Alexandru Duma. Prefectul provine din PNL, iar şeful DSV din PD-L, transmite corespondentul AMOS News.
The image “http://www.monitorulcj.ro/files/cms/m_cj/archive/2007/12/05/03_platon_text_1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3933/1075530/1/platon-prefect-clij-mediaf.jpg?width=320
Prefectul îl acuză pe acesta că ar fi gestionat prost criza „epidemiei” de rabie din judeţ. Este vorba de faptul că majoritatea localităţilor din judeţ au intrat în carantină din pricina înmulţirii cazurilor de animale care suferă de turbare. În principal, este vorba de vulpi. De asemenea, prefectul îl acuză că nu ar fi luat măsurile necesare pentru a preveni apariţia unui focar de trichineloză în comuna Gilău. Acolo, 50 de persoane s-au îmbolnăvit cu trichinella spiralis după ce au consumat carnea unui porc. Medicul veterinar din comună examinase probele de carne şi a decis că aceasta poate să fie consumată. 11 persoane dintre cele care au participat la „cina porcului” au fost deja internate, iar restul se află sub supraveghere medicală. Alexandru Duma a declarat că demersul prefectului are un substrat politic. (Francisc MĂDĂRĂŞAN)
The image “http://www.adevarul.ro/usr/imagini/2420-142350-fnfnfdn.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Directia Sanitar Veterinara, in alerta
http://vitadicoppia.blogosfere.it/images/0000043.jpg

Niciun comentariu: