luni, mai 19, 2008

Târg de jucării cu Teatrul "Masca"


Teatrul „Masca” organizează duminică, 25 mai, la ora 11,30, în Parcul Herăstrău (intrarea din Piaţa Charles de Gaulle) cea de-a 9-a ediţie a Târgului de Jucării.
Ediţia din acest an a târgului va sta sub semnul luptei împotriva violenţei în şcoli, organizatorii încercând astfel să atragă atenţia asupra unei probleme reale problema reale cu care se confruntă sistemul românesc de învăţământ.
Copiii prezenţi la eveniment vor fi invitaţi să-şi obţină autorizaţia de vânzare şi să-şi deschidă astfel propriul „magazin” de jucării vechi pe care le pot vinde sau schimba cu alţi participanţi la târg, iar actorii Teatrului „Masca” vor monitoriza în permanenţă volumul tranzacţiilor încheiate. Cifra de afaceri obţinută la sfârşitul celei de-a 8-a ediţii a fost de 4 700 RON.
La închiderea târgului, participanţii vor fi încurajaţi să doneze jucării către copiii fără posibilităţi.
„Considerăm de o importanţă majoră în procesul educativ deprinderea timpurie a termenilor economiei de piaţă şi mai ales explicarea acestora prin intermediul unui act cultural. Aşa cum a făcut la ultimele opt ediţii, Teatrul «Masca» va da duminica o mână de ajutor profesorilor şi părinţilor prin explicarea unor noţiuni de bază, în cadrul unui eveniment ce va face totul mai uşor de înţeles pentru copii”, a declarat actorul Mihai Mălaimare, directorul teatrului. (Tudor Cristian)

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/524/7580/2489506/1/copiii.jpg

Niciun comentariu: