sâmbătă, decembrie 27, 2008

Astăzi e ziua ta...


Şi politicienii sunt oameni, au sensibilităţi, vor să se distreze, vor să profite de zăpada, de sporturile de iarnă... această documentare este realizată la scară mică de ziarul Gândul:

Familia Băsescu petrece sărbătorile pe Valea Prahovei. Aseară preşedintele a fost la ziua Elenei Udrea
Şeful statului şi-a petrecut Crăciunul pe Valea Prahovei, împreună cu soţia, fiica cea mică. Lor li s-a alăturat şi ministrul Turismului, Elena Udrea, care şi-a inaugurat costumul de schi primit cadou de la soţ. Pe 25 familia Băsescu s-a dat cu snowmobilul la Predeal, ocazie pentru o baie de mulţime pe pârtie. Seara, ei au sărbătorit la Cabana Schiorilor ziua de naştere a Elenei Udrea, care împlineşte 35 de ani. Traian Băsescu a petrecut la Cabana Schiorilor mai bine de şase ore, până la două dimineaţa, timp în care a dansat, a făcut poze cu turiştii şi a mâncat preparate tradiţionale. Preşedintele s-a ridicat în picioare când a auzit cântarea "Noi suntem români" şi a aplaudat alături de familie şi Elena Udrea care a şi cântat. "Venim la Cabana Schiorilor din '78. Acum e renovată, e modenizată, atmosferă plăcută. Vă doresc sărbători cu bine", a spus Traian Băsescu.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/3682582/3/basescu-udrea-111-rompres.jpg?width=800&height=600
"Am venit pe la ora 10 seara şi nu ne aşteptam să rămânem până la ora asta", a declarat Udrea. Întrebată ce cadou a primit de la preşedinte, democrat-liberala a spus că "nu s-a pus problema de cadouri", dar că din partea soţului am primit un costum de ski." Şeful statului şi familia s-au retras apoi la Palatul Foişor din Sinaia, unde vor rămâne şi în zilele următoare.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/3682582/4/basescu-udrea-rompres.jpg?width=800&height=600
(sursa: http://www.infoportal.ro)

Niciun comentariu: