vineri, mai 23, 2008

Am impresia că poetul tribun ascunde faptul că spada-i este tocită


Vadim Tudor nu mai sancţionează filiala PRM Bucureşti
Vadim Tudor nu mai sancţionează filiala PRM Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)
Corneliu Vadim Tudor, a revenit asupra deciziei de a-i sancţiona pe şefii filialei PRM Bucureşti, responsabili de organizarea prezentării candidaţilor pentru primăriile din Bucureşti, eveniment la care au participat puţin peste o sută de persoane. Vadim Tudor a spus, vineri, în conferinţa de presă săptămânală, că i-a trecut supărarea, dar a avertizat că va lua o decizie privind eventuale schimbări la conducerea acestei filiale după turul doi de scrutin al alegerilor locale, Vadim Tudor apreciind că nu este bine să fie luate măsuri "sub imperiul nervilor". "Nu e mai puţin adevărat că filiala e condusă prost", a recunoscut Vadim Tudor.

Pe de altă parte, el a pus slaba prezenţă a simpatizanţilor şi pe seama furtunii "îngrozitoare" care a avut loc în Bucureşti, în timpul spectacolului. Îngrozit? Oare?

"Fulegere de genul acelora pe care le-am văzut noi atunci, groase ca un şarpe boa, eu nu am văzut nici pe crestele Carpaţilor. A fost greu să vină, mai ales bătrânii să iasă din casă", a spus senatorul, care a admis, totuşi, că şi organizarea a fost proastă. Desigur, şerpii boa ("deanboulea" sau "de-a-n b'oulea") sunt mult mai vizibili, politica e plină de şerpi crescuţi la sân.

Reamintesc faptul că preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anunţat, miercuri, că îi va sancţiona pe liderii filialei Bucureşti pentru că au organizat foarte prost festivitatea de prezentare a candidaţilor pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector, la eveniment fiind prezenţi puţin peste 100 de spectatori.

Organizaţia PRM Bucureşti este condusă de Victor Iovici.

Iovici Victor

Consilier Municipal Lector Universitar Membru comitet Director

Niciun comentariu: