vineri, mai 23, 2008

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 2 în conflict cu Poliţia Comunitară



Candidatul PDL la Primăria Sectorului 2 în conflict cu Poliţia Comunitară
Echipe de militanţi democrat-liberali din sectorul 2 şi lucrători ai Administraţiei Domeniului Public din acelaşi sector se acuză reciproc de agresiuni.

Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Primăriei Sectorului 2, lucrători ai Administraţiei Domeniului Public Sector 2, care îndepărtau bannerele ilegal amplasate în cartierul Pantelimon şi în Bulevardul Pache Protopopescu, au fost agresate de echipele ale PDL, "conduse chiar de candidatul la Primăria Sectorului 2, Dan Cezar Ionescu".


Pe de lată parte, candidatul PDL la Primăria Sectorului 2, Dan Cezar Ionescu, susţine că militanţi democrat-liberali care încercau să recupereze bannerele PDL date jos "ilegal" de ADP Sector 2 au fost agresaţi de două echipaje ale Poliţiei Comunitare.

"Comunicatul Primăriei Sectorului 2 este plin de minciuni. Primăria Capitalei a autorizat amplasarea acestor bannere ale PDL, dar primarul Neculai Onţanu consideră Sectorul 2 ca propria lui feudă, unde nu se poate face nimic decât cu propria lui aprobare", a precizat Dan Cezar Ionescu.

Dan Cezar Ionescu susţine că, în noaptea de joi spre vineri, a ajuns la locul "incidentului" după ce acesta se încheiase şi că nu a fost implicat în acest caz. "Lucrătorul Poliţiei Sectorului chemat prin apelul 112 poate să confirme că am ajuns după ce incidentul s-a terminat, pentru că am ajuns odată cu el la locul respectiv", a completat Ionescu.

Conform candidatului democrat-liberal echipele PDL nu au agresat angajaţii ADP, ci situaţia a fost exact opusă.

"Unii militanţi ai PDL au încercat să recupereze bannerele date jos ilegal. Ei, de fapt, au fost agresaţi de către două echipaje de Poliţie Comunitară care păzeau echipele de la ADP să îndeplinească operaţiunile ilegale", a explicat Dan Cezar Ionescu.

El a mai spus că în fiecare seară a fost pe teren, pentru a atrage atenţia echipelor Administraţiei Domeniului Public şi Poliţiei Comunitare care îndepărtau bannerele PDL că "materialele sunt autorizate".

"Le-am atras atenţia că îndeplinesc un ordin ilegal dat de primarul Sectorului 2. Aceşti angajaţi lucrau într-o totală ilegalitate, neavând un ordin scris de demolare, un ordin de serviciu şi neîndeplinind procedurile legale de somare şi întocmire a proceselor-verbale de desfiinţare", a adăugat candidatul PDL.

El a mai spus că este inadmisibil ca un primar să dea ordin subordonaţilor săi să îndeplinească "misiuni ilegale", pentru că "îi expune pe aceştia în faţa justiţiei".

Niciun comentariu: