sâmbătă, mai 10, 2008

Candidatul PNG-CD accidentat


Campania electorală pentru alegerile locale capătă accente dramatice, dar, în acelaşi timp, revoltătoare.
Un eveniment incredibil s-a petrecut în urmă cu puţină vreme, în faţa sediului Primăriei sectorului 2. O maşină în care se aflau patru persoane, neidentificate până la această oră, care venea dinspre şoseaua Iancului, a trecut cu roţile peste piciorul candidatului Partidului Noua Generaţie – Creştin Democrat la primăria sectorului 2 şi preşedinte al Filialei PNG-CD sector 2, Robert Ionescu. După ce, în prealabil, fusese filmat şi fotografiat, Ionescu a fost serios accidentat şi transportat cu salvarea la camera de gardă a spitalului Floreasca.
Având o cotă ridicată de încredere în rândul electoratului, Robert Ionescu a trezit antipatii şi şi-a atras numeroşi duşmani. Cu toate acestea, a fi lovit în mod intenţionat de un autovehicul, chiar dacă nu se afla pe carosabil, întrece orice limită. A mai vorbi, în aceste condiţii, despre o campanie curată şi fără atacuri la persoană nu mai reprezintă decât o demagogie deşănţată.

















(foto: http://www.robert-ionescu.ro/index.php?pagina=galerie_foto&action=view_album&albumid=2)
Dacă omul are picioarele vătămate, uite că i-am făcut nişte reclamă gratuită. Acum să nu-şi rupă toţi picioarele ca să apară la mine pe blog.

6 comentarii:

Anonim spunea...

ERA PE CAROSABIL ! FACETI DIN TANTAR ARMASAR AIUREA. TARE AS VREA SA STIU CE IDIOT A INVENTAT TOATE ASTEA. ABIA ASTEPT SA APARA IN CARJE PE LA TV SA-SI PLANGA DE MILA !!! SA SE UITE DUPA MASINI CAND COBOARA DE PE TROTUAR DATA VIITOARE !!!

Bibliotecaru spunea...

Este foarte bine că restauraţi adevărul, dacă vă declinaţi identitatea şi dădeaţi mai multe amănunte, trimiteaţi eventual o poză, vă puneam şi în postare. Adevărul este un lucru foarte important şi nu poate fi aflat decât prin dezbatere.

Anonim spunea...

Ontanu castiga detasat deci...?
Chiar aseara am intrat dupa niste ani prin zona Popa Nan si mi-a placut. Deci..?

Anonim spunea...

@Ia

Deci , scuza-ma ca-ti zic: esti cam fraiera!

Prin urmare si asa deci , procuratura sa faca ancheta sa vada ce masina portocalie l-a accidentat...sau nu!E clar acuma domnisoara?

Maxi!

Bibliotecaru spunea...

La câţi bani se vehiculează prin această capitală, totul ar trebui să fie perfect.

Anonim spunea...

AM FOST LA FATA LOCULUI. CE CAUTA DOMN' CANDIDAT PE BANDA DIN MIJLOC AL CAROSABILULUI. VA SPUN EU: ISI DIRIJA GRUPUL DE SUSTINATORI. ORICUM AM VAZUT CE SE VEHICULEAZA PRIN PRESA, E DEOSEBIT SINCER. CRED CA ACUM ORI DACA CITESTI O CARTE SF ORI UN ZIAR TOT AIA ESTE. ASTEPT SA VAD CE MAI SCRIE LUMEA SI O SA MAI DAU DETALII.