sâmbătă, mai 10, 2008

PSD Brăila sancţionat


Prin Hotărârea Nr. 36 din 9.05.2008 a Biroului Electoral de Circumscripţie Brăila, PSD a fost sancţionat pentru că a lipit, în Brăila, afişe în neştire, inclusiv peste afişele Partidului Ecologist Român.
Image:Actual Braila county CoA.pngImage:Actual Braila CoA.pngThe image “http://www.romanialibera.ro/foto/119/118839/thumb_118839_1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
După ce PER a sesizat Biroul Electoral de Circumscripţie Brăila, PSD a fost obligat să elibereze poziţia nr.13 de pe panourile de afişaj, să plătească penalităţi în contul bugetului local în cuantum de 10 mii de lei pentru fiecare zi cu care întârzie eliberarea acestui spaţiu şi să publice Hotărârea Biroului Electoral de Circumscripţie din Municipiul Brăila pe propria cheltuială, într-un ziar local. PER salută decizia corectă a Biroului Electoral de Circumscripţie Brăila şi atrage atenţia tuturor amatorilor de ilegalităţi electorale că, în unele zone din România, justiţia funcţionează indiferent de culoarea politică a contravenienţilor. Domnilor candidaţi ai “marilor” partide, respectaţi legea, desfăşuraţi o campanie electorală corectă şi nu încercaţi să umblaţi cu tot felul de tertipuri ieftine pentru a păcăli alegătorii! În caz contrar, veţi pierde atât bani, cât şi votul celor pe care încercaţi să-i păcăliţi pentru a ajunge la putere. Dacă acum sfidaţi legea şi furaţi cu nonşalanţă spaţiul de afişaj electoral alocat unui partid, cât de mult veţi fura de la toţi brăilenii dacă veţi ajunge la putere, domnilor candidaţi ai PSD Brăila? Partidul Ecologist Român face un apel către toate partidele angajate în campania pentru alegerile locale să lupte curat şi să respecte legea, pentru că, astfel, respectă, de fapt, cetăţeanul de la care speră să obţină votul.

La noi la Brăila, la tanti Elvira, uşor se câştigă lira...

Niciun comentariu: