duminică, mai 11, 2008

Dan Tudorache a fost sâmbătă în zona Străuleşti


Candidatul P.S.D. la Primaria Sectorului 1, domnul Dan Tudorache a făcut sâmbătă, 10 Mai 2008, o vizita electorala, la orele 13.00, in zona Straulesti.

Marsul 1 mai


Dan Tudorache s-a intalnit cu electoratul din B-dul Petrila, Sos.Odai, Sos. Bucuresti-Targoviste si strazile Nades, Lonea, Libelulei, Aiud, Aldeni, Redea, Salva,Cotnari, Dealu Negru si le-a comunicat faptul ca: “ in mandatul sau, toate strazile din zona Straulesti vor fi prevazute cu apa si canal”. Domnia-sa a mai precizat faptul ca: “este inadmisibil ca in Romania de azi, peste 140 de strazi din sectorul 1 sa nu fie prevazute cu asfalt.” Candidatul preferat al sectorului 1, domnul Dan Tudorache a transmis cetatenilor in mod direct oferta sa politica si anume: asigurarea tuturor gospodariilor la apa potabila de calitate, canalizare si gaze, reabilitarea străzilor, construirea de gradinite pentru locuitorii sectorului, rezolvarea problema corupţiei şi a birocraţiei actuale din Primăria Sectorului 1, infiintarea de adaposturi de noapte si cantine sociale, asigurarea protecţiei permanentă pe străzi şi în şcoli a copiiilor din zona Straulesti, precum si solutionarea problemei sigurantei cetateanului in sectorul 1. In jurul orelor 17.00, domnul Dan Tudorache a vizitat si zona 1 Mai. Candidatul PSD a discutat cu reprezentantii cetetanilor din strazile Gheorghe Missail, Iani Buzoiani, Iordache Golescu,Gherghel Vasile pe baza ofertei politice si a aflat de la cetetani ca sunt nemultumti de actualul edil al sectorului 1. Oamenii i-au povestit candidatului PSD ca nu se simt in siguranta in anumite cartiere din sectorul 1, ca nu au curatenie desi se platesc lunar foarte multi bani pe serviciile de curatenie si ca sunt foarte multi caini fara stapan pe raza sectorului 1. Dan Tudorache a declarat ca: “in mandatul sau va face tot ce este necesar pentru ca fiecare locuitor al sectorului 1 sa devina un cetatean european si va infiinta consilierul de strada, reprezentant al cetatenilor, ales de catre cetateni, care sa tina legatura permanenta cu Primaria Sectorului 1". La intalnirile de azi, candidatul PSD, Dan Tudorache a fost insotit de echipa de campanie a PSD Sector 1, formata din tineri si reprezentanti ai organizatiilor locale.
The image “http://www.psdsector1.ro/images/slide01.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.psdsector1.ro/images/slide2.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: