joi, mai 08, 2008

Dan Voiculescu îi răspunde lui Traian Băsescu


The image “http://www.romanialibera.ro/foto/92/91658/art_91658_1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Preşedintele fondator al Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, i-a răspuns ironic preşedintelui României, Traian Băsescu, care l-a atacta şi pe el în timoul interviului acordat postului public de radio. Voiculescu a spus că nu a avut timp ieri să-i dea o replică fiind ocupat cu treburi mult mai importante precum o discuţie cu câţiva studenţi care doresc să urmeze studiile la Harvard.
Iată textul trimis de Dan Voiculescu.
"Domnule preşedinte am aflat din presa de ieri că o parte a declaraţiilor dumneavoastră de la Radio România Actualităţi m-au vizat şi pe mine. Nu am găsit timp să vă răspund ieri fiind ocupat să discut cu câţiva studenţi care doresc să urmeze studiile la Harvard. O discuţie interesantă pe care v-o recomand şi dumneavoastră atunci când finalizaţi de inventariat suprafaţa cu rapiţă.
Referitor la comentariile dumneavoastră consecvente în ceea ce mă priveşte, vă spun că acestea continuă să nu mă impresioneze. Rămân convins că de la dispariţia Flotei, la dispariţia lui Omar Hayssam, tot ce faceţi dvs este pe model FNI: ridicaţi miza ca să câştigaţi încrederea oamenilor, iar apoi folosiţi toată încrederea pentru interesul personal de mai multă putere".

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un turnator duplicitar si un securist ticalos, pe care fostul coleg de liceu, scriitorul dizident Dorin Tudoran (fiind mai naiv decat mine) l-a creditat un timp si apoi l-a parasit definitiv recunoscandu-si public eroarea.