sâmbătă, mai 10, 2008

Echipa Becali dincolo de stadionul de fotbal


PNG-CD, filiala sector 6, organizează sâmbătă, 10.05.2008, între orele 11:00 –13:00, în Parcul Crângaşi, o întâlnire electorală la care vor participa atât membri ai organizaţiei de tineret PNG-CD sector 6, cât şi simpatizanţi ai partidului.

Cu ocazia acestei întâlniri se va lansa şi în Parcul Crângaşi programul “Sănătatea pentru Toţi”, program în cadrul căruia, în fiecare sâmbătă cetăţenii vor beneficia gratuit de măsurarea tensiunii arteriale şi a glicemiei.
PNG-CD a luat această hotărâre deoarece, în urmă cu 6 săptămâni am lansat acelaşi program în Parcul Moghioroş şi a avut un real succes.
În perioada în care s-a desfăşurat acest program, în Parcul Moghioroş au beneficiat de aceste servicii aproximativ 600 de persoane. În aceeaşi perioadă, cu programul “Sănătatea pentru toţi”, în Parcul Moghioroş, PNG-CD sector 6 a lansat şi un concurs de şah şi table la care au participat până în prezent, aproximativ 1.000 de persoane. Concursul de şah şi table se va finaliza duminică, 25.05.2008. La întâlnirea de sâmbătă 10.05.2008 din Parcul Crângaşi vor fi prezenţi preşedintele PNG-CD sector 6, candidatul pentru funcţia de primar a sectorului 6, prof. Ene Cristian Ştefan şi prof. Daniel Fuciu, candidatul partidului pentru funcţia de Primar General.
Cei 60 de voluntari prezenţi la acţiunea de sâmbătă vor împărţi publicaţia sectorului 6, cât şi materiale publicitare de promovare a candidaţilor partidului.
Totodată, candidaţii partidului vor ţine scurte alocuţiuni după care vor răspunde întrebărilor presei şi ale cetăţenilor.


Cristian Stefan Ene

Candideaza din parte PNG-CD, pentru primaria Sectorului 6. A absolvit Academia de Educatie Fizica si Sport si a urmat un masterat in cadrul Academiei Nationale de Politie, in Combaterea Traficului si Consumului de Droguri.
Este presedintele filialei PNG din sectorul 6
PROGRAM. Are in vedere marirea suprafetelor de zone verzi a sectorului 6 cu accent pe cartierul Militari. Promite transformarea "gropii de gunoi" Lacul Morii in "bijuteria sectorului 6"-un loc de recreere si petrecere a timpului liber pentru cetatenii din cele Crangasi si Militari.

Niciun comentariu: