duminică, mai 18, 2008

Nu discut motivul, dar în ce calitate?


Cozmin Guşă cere excluderea lui Videanu din PD-L
Cozmin Gusa cere Partidului Democrat Liberal excluderea lui Videanu, in urma confirmarilor Curtii de Conturi.
Prin adresa nr 375/15.05.2008, Curtea de Conturi confirma acuzele pe care liderul PIN, Cozmin Gusa, le-a adus la adresa primarului general Adriean Videanu, legate de administrarea frauduloasa a bugetului Primariei Generale. mai mult decat atat, in cuprinsul adresei se confirma explicit ca ''dosarul Videanu'' se afla deja in cercetarea DNA, neexistand dubii ca actualul primar general va fi deferit justitiei si ulterior condamnat.
Pe cale de consecinta, Cozmin Gusa solicita conducerii PD-L excluderea din partid a lui Adriean Videanu, cu motivatia de a nu oferi protectie politica unui politician care a prejudiciat statul roman, cercetatarile putand fi in acest fel accelerate, iar prejudiciul recuperat.
Cozmin Gusa aminteste conducerii PD-L o actiune similara a acesteia in cazul primarului de Ramnicu-Valcea, care in urma acuzelor DNA a fost exclus din partid.
http://www.ultima-ora.ro/uploads/articles/C%20Gusa.jpgThe image “http://www.thediplomat.ro/images/profile_0906_2.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.ziua.ro/pics/2006/08/21/1156097314.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
http://stiri.acasa.ro/uploads/format3/10gusa3_oc.jpghttp://www.ultima-ora.ro/uploads/articles/Videanu%20metrou.jpghttp://www.ziare.com/_files/Image/news/229/228905_0802_cozmin_gusa.jpg

Niciun comentariu: