miercuri, mai 21, 2008

Numiri, demiteri, eficienţă


Guvernul a decis numirea lui Mitea Ilie Dumitru Haralambie în funcţia publică de prefect al judeţului Sibiu, ca urmare a promovării concursului organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru ocuparea definitivă a acestei funcţii, informează un comunicat de presă al Executivului, remis AMOS News.
The image “http://www.prefecturasibiu.ro/pics/prezentare.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Mitea Ilie Dumitru Haralambie a exercitat temporar funcţia publică de prefect al judeţului Sibiu, potrivit unei hotărâri adoptate în decembrie 2007. Anterior, Mitea a fost inspector şef în cadrul Inspectoratul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Sibiu. Printr-o altă hotărâre, se constată încetarea raportului de serviciu al lui Mihai Capră din funcţia publică de prefect al judeţului Galaţi, prin acordul părţilor. Mihai Capră a ocupat postul de prefect al judeţului Galaţi din ianuarie 2005 şi până în prezent.

The image “http://www.prefecturasibiu.ro/ro/prefect_files/image001.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

În locul său, Guvernul l-a nominalizat pe Panaitescu Gabriel-Aurelian pentru a exercita, cu caracter temporar, funcţia publică de prefect al judeţului Galaţi. Potrivit unei alte hotărâri, Ostropel Lilian a fost numit în funcţia publică de subprefect al judeţului Călăraşi. Ostropel Lilian a susţinut şi promovat concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru ocuparea acestei funcţii. Din noiembrie 2007 şi până în prezent, Ostropel Lilian a exercitat temporar funcţia publică de subprefect al judeţului Călăraşi, iar anterior a fost inspector principal în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Niciun comentariu: