vineri, mai 16, 2008

PRM organizează un spectacol în cinstea electoratului său


Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat că miercuri, începând de la ora 17, PRM va organiza la Palatul Copiilor un spectacol în cinstea electoratului său şi vor fi prezentaţi candidaţii la primăriile capitalei.
The image “http://romania-on-line.net/photos/TudorVadim.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Vadim tudor a promis că va fi un spectacol de calitate pentru că pe scenă vor urca nume importante ale cântecului popular românesc precum Angela Buciu şi Irina Loghin. "N-o să fie fulare colorate, discursuri sforăitoare, o să fie o manifestare în familie şi va fi, sper, ceea ce Tudor Vornicu numea o clipă de încântare". Glumind, Vadim Tudor a spus că "Ludovic Orban ar trebui să cânte. Rage ăsta ca un măgar. Vine cu chitara lui, nu are ureche muzicală, nu ştie câte note sunt pe portativ, dar el cântă şi dă înainte. Dar să fiu sincer este un om simpatic pentru că este foarte civilizat măcar de-ar avea şi alţii spiritul ăsta de civilitate", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
http://www.ansamblultransilvania.ro/fotoist/hist10.jpgThe image “http://www.euromusicstudio.ro/incurand/IRINA%20DECUPAT.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Un alt fel de spectacol, Vadim Tudor susţine că Radu Comănici şi Daniela Buruiană vor să-l înlocuiască din fruntea PRM.
Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că foştii membri ai PRM, Radu Comănici şi Daniela Buruiană, intenţionează să convoace un miting în faţa sediului PRM pentru a-şi exprima opiniile anti-Corneliu Vadim Tudor.
http://www.cugetliber.ro/imagini/medii/890ff058169b5a1d1a7f07d467f1f57b.jpghttp://www.europarl.europa.eu/mepphoto/33966.jpg
Şeful PRM i-a catalogat pe aceştia drept un cuplu fantezist pentru că nu vor reuşi niciodată să-l înlocuiască din fruntea partidului.
"Partidul România Mare îşi exprimă sincera compasiune faţă de cuplul comic fantezist Radu Comănici- Daniela Buruiană, pereche care se zbate ca peştele pe uscat şi tot anunţă ba mitinguri de protest, ba congrese extraordinare, ba alţi gărgăuni din mintea lor zdruncinată. Încercările lor disperate de a-şi da importanţă se înscriu pe linia existenţei lor cacealmiste de falsificatori ordinari care merg la plezneală şi cred că se sperie cineva de ei. Dacă, fireşte, cei circa 20 de ciumeţi care sunt în jurul lui Radu Comănici vor îndrăzni să facă gălăgie în faţa sediului central al PRM, ei vor fi trataţi ca nişte huligani. Întrucât ei nu sunt membri ai PRM ci nişte agitatori şi provocatori de duzină. (...) Este atât de nebun cineva să creadă că mă înlocuieşte pe mine din frunte partidului ? Numai eu pot să mă retrag sau să am o altă însărcinare care să nu-mi mai dea voie să fac politică activă de partid. Fireşte că e loc şi de mai bine. Fireşte că sunt un perfecţionist. Dar cu mijloace materiale puţine ce pot să fac?", a declarat Vadim Tudor.
(Claudia Dumbravă)

Niciun comentariu: