vineri, mai 09, 2008

Sebastian Bodu: Plimbatul valizelor cu bani o practica generalizata


În Europa civilizata, la care am aderat fara ca lui Gigi Becali sa-i pese, sume atât de mari se transfera prin banci, cu plata taxelor si impozitelor aferente, mai ales când, asa cum sustine acesta, tranzactia nu are nimic ilegal. Altfel se ajunge, ca în cazul de fata, la grave acuzatii de coruptie, care, daca se vor adeveri, vor arunca o umbra asupra fotbalului românesc.
The image “http://www.virtualarad.net/news/2006/sebastian_bodu_s_a_intalnit_cu_elevii_liceului_moise_nicoara.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Acum trei ani, vorbeam despre un zanganit de catuse care sa tulbure aranjamentele "cooperativei" instalate în fotbalul românesc. Faptul ca în ultimele luni o serie de mai mari ai fotbalului se preumbla pe la DNA arata ca am avut dreptate. De fapt, daca merg mai departe cu apelul la memorie, acum un an si jumatate vorbeam despre ilegalitatea taxei de prima înmatriculare, iar astazi Guvernul Tariceanu nu are încotro si modifica taxa în sensul celor spuse de mine. Aceasta demonstreaza ca limpede ca eu nu fac niciodata afirmatii fara acoperire.
Acum vorbesc despre haosul de la Primaria Sectorului 5, unde Marian Vanghelie, primarul înca în functie si, totodata, candidatul PSD, si-a batut joc de banul public. O sa dau un singur exemplu: în 2007, Vanghelie a cheltuit 45 milioane de lei noi pentru revelioane si alte chermeze, fata de doar 5 milioane de lei noi pentru ordine publica. Nici nu este de mirare ca infractionalitatea în sectorul 5 este în crestere.

Afirm cu toata responsabilitatea ca Vanghelie si-a batut joc de banul public, lucru vizibil în bugetele primariei pe ultimii ani. Peste o luna, primul audit pe care o sa-l fac în calitate de primar al acestui sector îmi va da dreptate.

Sebastian Bodu,
candidatul PD-L la Primaria Sectorului 5

Niciun comentariu: