joi, mai 22, 2008

Vadim anunţă sancţiuni pentru PRM Bucureşti


Vadim anunţă sancţiuni pentru PRM Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)
Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anunţat, miercuri, că îi va sancţiona pe liderii filialei Bucureşti pentru că au organizat foarte prost festivitatea de prezentare a candidaţilor pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector, la eveniment fiind prezenţi puţin peste 100 de spectatori. Sosit la festivitate cu întârziere, liderul PRM a fost nevoit să îşi ţină discursul în faţa unei săli pe jumătate goală. "Este vreme ploioasă şi este traficul complet blocat în Capitală, dar nu este mai puţin adevărat că filiala Bucureşti a organizat foarte prost această manifestare", a remarcat Vadim Tudor imediat ce a luat cuvântul.

El a a menţionat că nu ar fi el dacă nu ar spune ceea ce gândeşte şi a anunţat că îi va sancţiona pe cei responsabili. "Să nu se creadă că suntem în momente festive şi trec cu vederea proasta organizare. Dacă făceam eu sau Lucian Bolcaş sau candidaţii, veneau de zece ori mai mulţi (n.r. - spectatori)", a susţinut liderul PRM în faţa sălii pe jumătate goală. "Suntem un partid prigonit şi vînat, dar nu este mai puţin adevărat că avem şi noi nişte mâini moarte în Partidul România Mare. Nu e mai puţin adevărat că avem şi noi nişte uscături în PRM care nu se pricep şi, dacă nu se pricep, să plece", a spus preşedintele PRM, care a dăugat că persoanele care se dovedesc a fi depăşite de situaţie vor fi schimbate. El a mai arătat că în PRM sunt unele persoane bătute în cap care se cred bătute în cuie, deşi nici măcar el, ca lider de partid, nu este de neînlocuit.

La festivitatea organizată la Palatul Copiilor au fost prezenţi pe scenă, alături de preşedintele PRM, Verginia Vedinaş, candidatul acestui partid pentru Primăria Capitalei şi cei şase candidaţi pentru sectoare, Anca Petrescu (sectorul 1), Dănuţ Saulea (sectorul 2), Cristian Buzea ( sectorul 3), Florina Jipa (sectorul 4), Mihai Coandă (sectorul 5) şi Ioan Bâldea (sectorul 6). Prezentarea candidaţilor PRM pentru Bucureşti este urmată de un program artistic.

Părerea mea este că domnul Corneliu Vadim Tudor nu observă că PRM s-a cam risipit, domnia sa dictatorială nu mai poate ţine la un loc interesele membrilor. Nu ploaia a ţinut departe oamenii ci lipsa de interes. Grupul militant nu se poate ţine pe termen lung la un loc, este necesar ca după înjuratura adversarului să urmeze un "ceva". Ori PRM înjură din iunie 1991 fără a face nimic efectiv pentru membrii de partid non-parlamentari.

Niciun comentariu: