marți, mai 20, 2008

Autorităţile confirmă sosirea Mercedes


La o lună de când AMOS News a relatat că reprezentanţi ai concernului german Daimler, care deţine marca Mercedes Benz, se interesează de amplasarea unei fabrici în apropiere de Timişoara, autorităţile locale şi cele centrale încep să confirme ştirea, transmite corespondentul AMOS News.
The image “http://www.motorauthority.com/wp-content/uploads/Mercedes_Benz/P8/Mercedes_AMG_450.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Astăzi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Marius Popovici, a precizat, pentru agenţia Reuters, că investiţia va deveni "o certitudine" în 2-3 săptămâni. "Partenerii germani au avut discuţii la nivelul cel mai înalt, cu reprezentanţi ai Guvernului, pentru a dechide o fabrică aici", a spus Popovici, citat de Reuters.
The image “http://www.thetorquereport.com/2008_mercedes_benz_c_class-thumb.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Vicepreşedintele CJ Timiş a adăugat că locaţia fabricii ar putea fi la nord de Timişoara, aproape de graniţa cu Serbia şi Ungaria, în apropiere de drumul care leagă România de Ungaria. În aprilie, Amos News a relatat că principala problemă a investitorilor germani este constituită de lipsa puterii electrice necesare în reţeaua din nordul oraşului, factor care a îndepărtat şi alte investiţii în ultimii ani. Suprafaţa dedicată noii construcţii ar fi de 200 - 250 de hectare.
The image “http://www.casanovacars.com/entry_images/0706/13/mercedes-slr-722-edition.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a declarat, în aprilie, că nu poate confirma sosirea concernului auto în Timiş. Totuşi, Ostaficiuc a precizat că a avut o întâlnire cu o firmă de avocatură şi consultanţă, „care reprezenta un investitor ce dorea mai multe sute de hectare de teren în Timiş".
The image “http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/48/Mercedes-Benz_logo.svg/744px-Mercedes-Benz_logo.svg.png” cannot be displayed, because it contains errors.
Informaţia a fost confirmată, parţial, şi de Aura Junie, directorul Direcţiei de Dezvoltare a Primăriei Timişoara, care a declarat că o firmă de avocatură a fost la discuţii şi la administraţia timişoreană. „Ştiu că este vorba despre o investiţie în domeniul auto. Noi nu avem atâta teren cât voiau ei, peste 200 de hectare. La Parcul Industrial Timişoara avem utilităţi, dar nu avem atâta spaţiu”, a spus Junie.
The image “http://www.diseno-art.com/images/mercedes-f400-carving_front.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Ministrul Comerţului, Ovidiu Silaghi, a declarat, ieri, că Daimler, grupul care deţine marca Mercedes Benz, ar fi decis să se stabilească la Timişoara, după ce a oscilat între locaţia de aici şi judeţul Cluj. Investiţia s-ar ridica la 400-500 milioane de euro.
Germanii de la Daimler au anunţat, în luna ianuarie, că se doreşte producerea autoturismelor Mercedes A Klasse şi B Klasse şi că în competiţia finală au intrat România şi Polonia. (Ioana Toma)
The image “http://www.ritzsite.net/300SL/1954_Mercedes_300_SL_Coupe.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://mobilenewspicks.files.wordpress.com/2007/04/mercedes-benz-wallpapers-2.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: