luni, mai 05, 2008

Caravana Gaudeamus la Timişoara


http://www.gaudeamus.ro/foto/2007/timisoara3/timis34_mare.jpg
Societatea Română de Radiodifuziune – echipa Gaudeamus şi Radio Timişoara – organizează în perioada 7–11 mai cea de a patra ediţie a Târgului Gaudeamus Timişoara.
Manifestarea, la care vor participa 20 de edituri, se va desfăşura în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Unirii din Timişoara.
Caravana Gaudeamus constă într-o serie de manifestări expoziţionale organizate în principalele centre universitare din ţară, în parteneriat cu studiourile teritoriale ale Societăţii Române de Radiodifuziune. Evenimentele Caravanei respectă formula de organizare, specializarea şi structura participării ale Târgului Internaţional Gaudeamus.
Începând cu anul 2006, Caravana cuprinde patru târguri organizate la Craiova, Sibiu, Timişoara şi Cluj Napoca. (Tudor CRISTIAN)

Un comentariu:

pescarusul argintiu spunea...

Pacat ca nu sunt mai aproape de Timisoara, tare as trage o fuga pana acolo, sa admir in premiera nestematele arhitectonice ale orasului de pe Bega si sa respir aerul specific de carte proaspat tiparita la Targul Gaudeamus...