marți, mai 20, 2008

Casa lui Maniu a fost cedată Episcopiei Române Unite cu Roma


Consilierii judeţeni sălăjeni, reuniţi în ultima şedinţă în formula actuală, au aprobat proiectul de hotărâre prin care "Casa Memorială Iuliu Maniu" din Bădăcin să fie dată în folosinţă gratuită, pe o perioadă de 50 de ani, Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco-Catolică din Oradea, transmite corespondentul AMOS News.
The image “http://www.ppcd-turda.go.ro/@/istorie/maniu.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Imobilul aparţine domeniului privat al judeţului Sălaj şi se află în administrarea Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţionala (CUTO) pentru Persoane cu Handicap din localitatea Bădăcin.
The image “http://www.ppcd-turda.go.ro/@/istorie/maniu3_clip_image004.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Având în vedere că această clădire se află într-o stare avansată de degradare şi că Centrul nu are fonduri pentru a-l renova şi intretine, Episcopia Română Unită cu Roma şi-a exprimat intenţia de a reabilita clădirea în vederea introducerii acesteia în circuitul muzeistic. (Iulian Duma)

The image “http://www.iuliumaniu.ro/pictures/10/p1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://www.iuliumaniu.ro/pictures/10/p1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://www.iuliumaniu.ro/pictures/8/p1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.



2 comentarii:

Pop Adrian spunea...

salut....


sau pierdut imaginile...sau mai bine zis am schimbat calea lor (inainte erau cam aiurea puse pe site (www.iuliumaniu.ro) daca vreti puteti sa le updatati...in forma in care is acuma o sa ramana multa vreme :)

Bibliotecaru spunea...

Mulţumesc.