vineri, mai 09, 2008

Vadim despre constatările CNSAS faţă de doi deputaţi PRM: Nişte mizerii



Vadim despre constatările CNSAS faţă de doi deputaţi PRM: Nişte mizerii (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a calificat, vineri, drept "mizerii" notele de constatare a calităţii de fost colaborator al Securităţii emise de CNSAS pentru deputaţii PRM Aurel Ioan Rus şi Dumitru Avram. "Este o adevărată mârşăvie să fie atacat un partid parlamentar cu astfel de mizerii", a afirmat liderul PRM în conferinţa de presă săptămânală. Pe de altă parte, Vadim Tudor s-a întrebat de ce a tăcut CNSAS "atât timp cât a fost viu şi vorbeşte acum, când e mort". El a arătat că CNSAS a murit prin decizia Curţii Constituţionale şi că premierul Călin Popescu Tăriceanu a încercat degeaba să-i facă respiraţie gură la gură. Doi parlamentari PRM au primit, în şedinţa de joi a Colegiului CNSAS, note de constatare care atestă calitatea lor de foşti colaboratori ai Securităţii, documentele ce-i vizează urmând a fi trimise la instanţă pentru un eventual proces, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din CNSAS.
The image “http://www.ipp.ro/cummuncescparlamentarii/images/deputati/325.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://www.ipp.ro/cummuncescparlamentarii/images/deputati/310.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Relativ la "Nişte Mizerii", dacă este vorba despre notele de constatare a calităţii de fost colaborator al Securităţii emise de CNSAS, evident că nu vorbim aici de crini de un alb imaculat sau de delicate flori de frezie.

Niciun comentariu: