marți, ianuarie 20, 2009

Nu mai sunt o fată cumine!


La început am avut încredere în Cream, vocea şi coregrafia mă îndreptăţea să cred că evoluţia domnişoarei Claudia va fi OK. Iată însă că domnia sa este din ce în ce mai puţin cuminte. Astăzi îmi pare că îşi doreşte un fel de carieră Britney Spears.

Claudia "Cream" lansează un nou album
Claudia
Claudia "Cream" lansează un nou album, intitulat "Wrong Girl For That", care cuprinde 12 piese masterizate în Suedia, Germania, Marea Britanie şi SUA şi care urmează să fie scos pe piaţă în mai multe ţări.

Acest album este produs de Kemper Music şi distribuit în România de Cat Music. Albumul va beneficia de o lansare internaţională în Suedia, Norvegia, Danemarca, Ungaria, Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia şi Japonia.

Artista a participat la un maraton de videoclipuri, ea terminând filmările pentru primele trei single-uri extrase de pe acest album, "Candy", "Don't Miss Missing You", "Just a Little Bit", în doar trei zile. Clipurile au fost filmate pe peliculă cinematografică de 35 mm şi postprocesate în Germania, iar cei care s-au ocupat de regie şi producţie sunt artiştii de la Reload Film din Marea Britanie.

Coregraful Claudiei este Marvin A. Smith, cel care a semnat de-a lungul carierei sale coregrafii pentru Janet Jackson, Britney Spears, Jennifer Lopez şi alţii.

Pentru aceste trei clipuri, Marvin a adus dansatori din Germania şi SUA şi a făcut casting, luând şi din România alţi şase dansatori. În fiecare clip apar peste 50 persoane.

Primul single de pe noul album Cream este piesa "Candy". Potrivit Cat Music, această piesă poate fi descărcată gratuit de pe site-ul musicmall.ro.

(sursa: http://www.mediafax.ro)

Niciun comentariu: