Elena Udrea a plâns la Stuttgart, în cea de-a doua zi a Târgului Internaţional de Turism. Şi nu de supărare, ci de bucurie şi emoţie. Ministrul a fost impresionat până la lacrimi de cântecele maestrului Gheorghe Zamfir.

"Am un plan concret legat de orchestra domnului Gheorghe Zamfir şi de artistul Gheorghe Zamfir. Vrem să facem un parteneriat cu ministerul Turismului şi acolo unde România este prezentă prin ministerul Turismului, partea artistică să fie asigurată de dumnealui", a declarat Elena Udrea.

Vizitatorii s-au simţit foarte bine la standul românesc, dar expozanţii se tem că şi excursiile în ţara noastră ar putea fi afectate de criza economică mondială.


REALITATEA.NET - Ministrul Elena Udrea a plâns la târgul de turism de la Stuttgart

Investitorii români în turism spun că vor fi nevoiţi să scadă preţurile. "Noi ne-am gândit la nişte pachete, la nişte concursuri. Cred că o să fim obligaţi pe parcursul anului să coborâm preţurile până la 20", spune un expozant.

Elena Udrea e însă ceva mai optimistă şi pune accentul pe promovare. "Tot ce am avut şi avem la Târgul de la Stuttgart a costat în jur de 200.000 de euro cu tot ce înseamnă promovare înainte şi dupa târg. Sunt convinsă că această investiţie a meritat toţi banii", a spus ministrul.

În primele două zile ale târgului de la Stuttgart, câteva zeci de mii de persoane au vizitat standul românesc.