vineri, iunie 27, 2008

Geoană: Conducerea partidului trebuie să demareze un proces de reorganizare a structurilor noastre


Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat astăzi la Constanţa, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional că în urma dizolvării celor opt filiale se va numi o conducere interimară alcătuită din oameni fie de la centru fie chiar din organizaţiile respective.
The image “http://www.adevarul.ro/usr/imagini/2480-148915-geoana2312424.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

"Decizia a fost luată prin vot. În favoarea acestei decizii s-au pronunţat o majoritate de colegi. Conducerea partidului trebuie să demareze un proces de reorganizare a structurilor noastre prin numirea de structuri interimare de la centru sau din organizaţii, după caz", a declarat Mircea Geoană.

Liderul social-democrat a spus că în cadrul şedinţei de astăzi o mare parte a discuţiilor s-au purtat pe marginea rezultatelor de la alegerile locale. Geoană a susţinut că membrii comitetului au luat act de demisiile de onoare anunţate de cinci preşedinţi de filiale în cursul săptămânii trecute.

Este vorba de filialele din Arad, Alba, Neamţ, Mureş, Giurgiu. De asemenea, potrivit lui Geoană, în cadrul CEx-ului de astăzi s-a luat hotărârea ca preşedinţii filialelor din Cluj, Braşov şi Bihor să fie demişi.

Deşi sub pragul de 20% au obţinut şi filialele din Covasna şi Harghita, preşedintele partidului a spus că în privinţa lor nu s-a luat nicio decizie întrucât în aceste două oraşe populaţia maghiară este preponderentă.

"Partidul nostru a înregistrrat un scor important la alegerile locale Reconfirmăm poziţia de partid principal pe eşicherul politic românesc", a spus Geoană.

Tot la comitetul de astăzi s-a luat decizia ca şi cei care au pierdut funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ şi pe cea de preşedinte de consiliu judeţean să facă obiectul unei analize interne. (Alina BOGHICEANU)

Niciun comentariu: