luni, iunie 30, 2008

Vremea Analizelor


Ce este de analizat la o demisie unilaterală, ar putea spune un ochi şi o ureche atentă? Faptul că se analizează demisia domnului Blaga este un fel de a prezenta lucrurile astfel încât cu toţi să vărsăm o lacrimă pe obraz pentru că nu l-am votat pe Nea Vasile în locul lui Nea Sorin. În fapt începe bătaia pe vacanta lăsată vraişte de domnul Blaga.
Conducerea PDL analizează demisia lui Blaga
Conducerea PDL analizează demisia lui Blaga (Imagine: Mediafax Foto)
Liderii PDL s-au reunit, luni dimineaţă, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, pe ordinea de zi fiind analiza demisiei lui Vasile Blaga din funcţia de preşedinte al filialei PDL Bucureşti, precum şi conturarea unui punct de vedere coerent pentru consultările de la Cotroceni.

Pe ordinea de zi a şedinţei Biroului Permanent Naţional al PDL este analiza demisiei lui Vasile Blaga.

Potrivit unor surse din partid, cea mai plauzibilă variantă este cea în care BPN va lua act de demisia lui Blaga şi îi va prelungi acestuia interimatul în funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti, până când se vor organiza alegeri pentru acest post.

Vasile Blaga, care va rămâne coordonator al campaniei electorale naţionale a PDL, îl va propune, în şedinţa BPN, pe primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, pentru a prelua interimatul la conducerea filialei PDL Bucureşti. Potrivit surselor citate, Negoiţă nu este "prea încântat" de noua funcţie, astfel că el ar putea-o refuza, caz în care Blaga va rămâne lider interimar.

Desemnarea oficială a noului lider al filialei nu se va face, însă, decât după alegerile parlamentare.

Secretarul general al PDL Vasile Blaga declarase, luni seară, pentru MEDIAFAX, că şi-a înaintat demisia din funcţia de lider al PDL Bucureşti încă din 19 iunie şi că propunerea sa pentru asigurarea interimatului la conducerea organizaţiei îl va viza pe Liviu Negoiţă.

Blaga a spus că, până la o decizie a conducerii partidului, va gira, în continuare activitatea PDL Bucureşti.

El a anunţat că, săptămâna viitoare, PDL va lua o decizie oficială, numind un preşedinte interimar al filialei Bucureşti. Astfel, săptămâna viitoare se va decide un lider interimar al PDL Bucureşti, care va coordona această filială împreună cu ceilalţi 6 preşedinţi ai organizaţiilor de sectoare.

Blaga a precizat că alegerile pentru desemnarea unui preşedinte al filialei Bucureşti se vor organiza după alegerile parlamentare.

Biroul Permanent Naţional al PDL analizează, totodată, în şedinţa de luni, şi mandatul partidului la consultările de la Controceni, organizate de şeful statului pe tema creşterii preţurilor la alimente şi la combustibili.

Niciun comentariu: