miercuri, iunie 25, 2008

Primăria Capitalei


The image “http://www.frontnews.ro/imgs/articles/47fc4feb159b8.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi , 25 iunie 2008, Primarul General Sorin Oprescu a avut o întâlnire cu conducerea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement, urmată de o vizită la ştrandul Ciurel pentru a verifica starea spaţiilor verzi şi a spaţiilor de agrement.
La sfârşitul întrevederii Primarul General al Capitalei a declarat că doreşte să verifice aprobările construcţiilor din parcurile bucureştene în special din punct de vedere al legalităţii acestora.
"Am dorit o analiză asupra spaţiului verde, a parcurilor, a lacurilor, a ştrandurilor, pentru a vedea ceea ce există în administrare şi ceea ce poate fi reparat şi reconstruit, pentru că am promis acest lucru."
Totodată, Primarul General a spus că este foarte important ca din punct de vedere juridic verificările să fie făcute temeinic pentru a se evita retrocedările în parcuri.
Primarul General Sorin Oprescu a mai spus că în parcurile administrate de municipalitate – Carol, Herăstrău şi Cişmigiu - bucureştenii vor avea în curind acces la internet prin introducerea de reţele wireless, în baza proiectului Orasul IT. Pentru început aceste reţele vor fi funcţionale numai în anumite zone ale parcurilor, urmând ca în timp să fie extinse.
Edilul şef a declarat că se poartă discuţii pentru a se găsi o soluţie privind accesul gratuit în ştrandurile administrate de municipalitate pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 10 ani.
Referitor la proiectul Esplanada , Primarul General şi-a exprimat speranţa că se va găsi modalitatea de transfer a zonei respective în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti pentru a demara proiectul pe care l-a susţinut în campania electorală – anume amenajarea unui parc de agrement.

http://media2.gruprc.ro/photo/thumbs/400_500/042008/3709b49ec40a118e2382cea610c551f4.jpg

COMUNICAT DE PRESĂ

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, va participa mâine, 26 iunie 2008, începând cu ora 10.00 în Piaţa Tricolorului (Palatul Cercului Militar), la ceremonia care va avea loc cu ocazia Zilei Drapelului Naţional.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Biblio, legat de provocarea pe care ai lansat-o pe blogul Corinei Cretu la postul cu Irlanda Cal Troian.

Tu nu stii ca pentru limbi nu trebuie sa cunosti ce contine Tratatul? Si in general nu trebuie sa cunosti nimic.

Stiai ca in cazul adoptarii Tratatului, Parlamentul European si Consiliul vor avea putere egala pentru orice tip de cheltuieli?

Bibliotecaru spunea...

Mi-a fost greu să extrag concluzii din tratat, este prea multă "vorbărie organizaţională" pe lângă "aspectele esenţiale". Ori tratatul este ca un fel de constituţie, orice poate deveni esenţial.
Parcă Jutta Haug spune acest lucru pe care îl semnalezi, vorbind despre bugetul UE, dar sincer habar nu am ce importanţă are acest lucru.
Spune domnia sa...
"Consiliul şi Parlamentul trebuie să ajungă la un acord comun în cadrul unei proceduri noi de conciliere bugetară."
În principiu cooperarea şi acordul nu pot fi decât de bine. Numai să nu fie acest acord ca şi în cazul Irlandei, "dacă părerea unora nu e aceiaşi cu a noastră, atunci să vedem cum facem ca să fie ca noi."