miercuri, iunie 25, 2008

Tăriceanu: La PNL Bucureşti au fost cooptaţi Chiliman şi Orban



Tăriceanu: La PNL Bucureşti au fost cooptaţi Chiliman şi Orban (Imagine: Mediafax Foto)
Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat. miercuri, la finalul BPC, că liberalii au decis să-i coopteze în conducerea PNL Bucureşti pe Ludovic Orban şi Andrei Chiliman, pe lângă Marian Petrache şi Eugen Nicolăescu, reiterând că el va asigura interimatul Consiliului de Coordonare.

"BPC s-a întrunit pentru a desemna persoanele care vor coordona echipele locale la organizaţiile de judeţ, acolo unde am obţinut rezultate slabe. La Bucureşti, alături de Eugen Nicolăescu şi Marian Petrache, au fost cooptaţi şi Andrei Chiliman şi Ludovic Orban", a susţinut Tăriceanu, evitând să menţioneze ce funcţii vor ocupa cei patru liberali.

Preşedintele PNL a menţionat că BPC a desemnat şi liderii interimari ai organizaţiilor ale căror conduceri au fost dizolvate la Delegaţia Permanentă. El a informat că la Timiş este desemnat Adrian Cioroianu, la Arad Norica Nicolai, iar la Sibiu Adrian Iorgulescu.

Potrivit liderului PNL, conducerile sectoarelor vor fi asigurate de Eugen Nicolăescu, Mihai Voicu, Cătălin Micula şi Cristian David, Tăriceanu precizând doar că ministrul de Interne, Cristian David, se va ocupa de sectorul 2. El a arătat că au fost stabilite acţiuni pe care aceştia le vor demara în perioada imediat următoare în aşa fel încât, în alegerile din toamnă, liberalii să fie pregătiţi.

Conducerea liberală a mai decis ca şefia organizaţiei Dâmboviţa să fie asigurată tot de Ludovic Orban, urmând ca liberalii Relu Fenechiu şi Romeo Stavarache să se ocupe de organizaţiile Suceava şi Neamţ.

Niciun comentariu: