joi, iunie 26, 2008

Eleneu Udrea îi place riscul


Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, a anunţat că va candida, în acest an, pentru un post de deputat.
The image “http://www.meme.ro/storage/stiri/Elena%20Udrea%20sapa%20rompres_1877076.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Elena Udrea susţine că a analizat posibilitatea candidaturii, pentru Camera Deputaţilor, încă de acum doi ani, însă abia acum este decisă să lupte pentru a accede în Parlamentul României. Fostul şef al Cancelariei Prezidenţiale afirmă că va evolua într-un colegiu uninominal din Bucureşti. "Voi candida pentru Camera Deputaţilor, din partea circumscripţiei de Bucureşti", a afirmat Udrea, pentru Amos News.
http://www.geocities.com/daria_dna/daria_dna/images/Bucuresti.jpg
La Bucureşti vor fi mulţi candidaţi, toate partidele se înfig cu un candidat aici, chiar şi atunci când nu au candidaţi pentru întreaga ţară. Concurenţa va fi maaaaare.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Da si tinerilor de pana la 35 de ani obligati cat si celor intre 35-45 care asa au ales, desigur ca le place riscul...
Ma refer la un subiect des reluat de mine in incercarea de a impiedeca acest nou si mai subtil Caritas, SAFI, FNI etc, care este actualul sistem de pensii private care pe deasupra excrocheriilor citate este si obligatoriu pentru tineret.
Ei bine sunt confirmat aceste fonduri au deocamdata randament negativ sau sub indicele de inflatie.
A se vedea articolul:

http://www.cotidianul.ro/cat_am_castigat_sau_cat_am_pierdut_in_prima_luna_de_pensii_obligatorii-49662.html

Bibliotecaru spunea...

Interesant este că zona câştigurilor este la ING, care este condusă de un social-democrat, domnul Mişu Negriţoiu.

Anonim spunea...

Castiguri oricum prea mici iar dl Negritoiu este un ,inainte de a fi un social democrat. sa vedem daca si dupa un an mai raporteaza ING castiguri.

Anonim spunea...

PS Cred ca am cam exagerat, caci daca ar fi 3 % pe luna ar fi foarte bine dar ce ne facem cu media negativa care si aici suporta discutii caci unele fonduri si-au bagat profiturile de la prima rata ca deh nu se stie ce va mai fi in viitor.