luni, iunie 30, 2008

Organizaţia de Tineret a Partidului Conservator s-a afiliat la International Young Democrat Union


Preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Conservator, Andrei Stoian, a participat la Forumul Libertăţii din Paris, organizat de IYDU, pentru a finaliza procesul de aderare a Organizaţiei Tinerilor Conservatori la acest organism, informează un comunicat de presă al PC, remis AMOS News.
The image “http://dev-a.euro-parlamentare.ro/files/images/medium/93.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

"Prin afilierea internatională, Organizaţia Tinerilor Conservatori are posibilitatea de a se implica activ în proiectele desfăşurate de IYDU, în conceperea politicilor de tineret la nivel global şi european", a declarat Andrei Stoian.
Potrivit documentului de presă, la evenimentul de la Paris au participat Nicolas Sarkozy, John Howard şi David Cameron.
International Young Democrat Union este o alianţă globală a organizaţiilor de tineret de centru dreapta, care numară peste 80 de organizaţii din peste 50 de ţări.
IYDU are patru valori fundamentale: democraţia, respectul pentru drepturile omului, pieţe libere şi comerţ liber.
Preşedintele de onoare IYDU este Margaret Thatcher.

2 comentarii:

N. Raducanu spunea...

Interesant! Ar fi fost util de stiut daca si alte organizatii de tineret ale altor partide de centru-dreapta romanesti (PNL, PD-L) fac si ele parte din IYDU. In orice caz atitudinea tinerilor conservatori pune intr-o anumita lumina declaratia PSD ca dupa alegerile de la toamna va alcatui guvernul doar in alianta cu partidul conservator. Iar unii care mai spera intr-o deplasare spre stanga a social-democratiei romanesti...

Bibliotecaru spunea...

Din câte observ, mai fac parte PNŢ-CD.