miercuri, iunie 25, 2008

Sorin Oprescu şi-a luat rolul de primar în serios


Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va face o vizită astăzi la sediul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement pentru a discuta cu specialistii de acolo. Vizita va fi urmată de o inspecţie la ştrandurile bucureştene.Acţiunea vine în contextul în care, din cauza temperaturilor ridicate, tot mai multi bucureşteni aleg să se răcorească făcând o baie în lacurile şi strandurile din Capitală.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/2571841/1/sorin-oprescu-002.jpg

De altfel, inspectorii sanitari din cadrul Autorităţii de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti au verificat la începutul acestei luni mai multe ştranduri. Patru dintre ele, aflate în sectoarele 3, 4 şi 6, au primit amenzi în valoare totală de 6.500 de lei pentru bazine şi grupuri sanitare insalubre, ghene de gunoi neamenajate corespunzător, neefectuarea normelor privind calitatea apei din bazine şi lipsa materialelor pentru igienă individuală la grupurile sanitare.

The image “http://www.cotidianul.ro/fileadmin/2008/Ianuarie/15-01-08/09main.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Tot în această perioadă, ştrandurile din Bucureşti sunt controlate şi de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Reprezentanţii ANPC atrag atenţia în special asupra faptului că fiecare bazin trebuie să aibă panouri de avertizare vizibile, poziţionate în punctele de maximă adâncime a fiecărei zone şi bine delimitate faţă de trambuline sau alte platforme. (Oana Matei)

Niciun comentariu: