miercuri, iunie 25, 2008

Liviu Negoiţă: Nu accept ca reputaţia mea să fie târâtă în scandalul Sile Pietroi


Realizator: Nu accept ca reputaţia mea să fie târâtă în scandalul Sile Pietroi. Declaraţia aparţine primarului sectorului 3, Liviu Negoiţă şi a fost făcută aseară în emisiunea „Realitatea te priveşte". Liviu Negoiţă a intervenit telefonic în emisiune, nemulţumit de faptul că numele său este implicat în cazul Sile Pietroi. În ultimele zile mai multe ziare au publicat informaţii conform cărora procurorii au intrat în posesia stenogramelor unor discuţii telefonice care dovedesc relaţiile strânse dintre primarul sectorului 3 şi clanul Pietroi.

Alecu Racoviceanu: Nu are niciun efect juridic, nu e vorba de nicio faptă penală, nu apare o altă convorbire din care să rezulte că cei 200 au lipit afişe pentru PD-L, sau pentru PSD, sau pentru oricine.

Andreea Creţulescu: Pronunţa acolo vreun nume, era vorba de domnul Negoiţă, sau nu pronunţa nici un nume?

Alecu Racoviceanu: Eu nu am parcurs transcriptul convorbirii, dar din câte ştiu eu se pronunţa un nume. Pentru că e greu totuşi să vorbeşti...

The image “http://www.adevarul.ro/usr/imagini/2499-150743-a.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Liviu Negoiţă: Dacă doi interlopi vorbesc că Negoiţă ar trebui să dea o lovitură de stat, ce facem? Faptul că a apărut în jurnale, în ziare, faptul că eu aş fi implicat într-o astfel de poveste, mi se pare o mizerie fără de margini. Dacă se dovedeşte că Liviu Negoiţă are vreo legătură, vreo silabă înregistrată cu interlopi sau cu samsari de terenuri sau altceva, mânie dimineaţă plec o mie de ani din politică şi din primăria sectorului 3. Nu accept ca reputaţia mea construită prin muncă în sectorul 3 să fie târâtă într-un astfel de scandal fără niciun fel de temei.

Alecu Racoviceanu: Domnul Negoiţă, dar spuneţi că de două săptămâni vi se aminteşte numele în acest scandal. Aţi făcut vreun demers ca să... nu ştiu, să răspundeţi unor eventuale atacuri. Spuneţi că aţi citit în presă că sunteţi acuzat că aveţi legături cu lumea interlopă.

Liviu Negoiţă: Aşa e, domnul Racoviceanu.

Alecu Racoviceanu: Şi aţi răspuns acestor atacuri?

Liviu Negoiţă Da, dom'ne. Am dat în judecată ziarul „Evenimentul Zilei" şi ziarul „Cancan".

Radu Berceanu: Cu cât discutăm mai mult lumea o să rămână din emisiunea asta cu faptul că Pietroi ăsta sau cum îl cheamă pe numele lui adevărat, este de fapt de gâtul lui Negoiţă.

(Prin Monitoring Media: Realitatea TV, Ora: 14.21)

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au amânat pentru vineri judecarea recursului cerut de procurori în urma punerii în libertate a grupării lui Sile Pietroi de Tribunalul Bucureşti. Asta după ce avocaţii lui au arătat în instanţă că a fost citat incorect la un domiciliu care nu se mai află în proprietatea sa. În plus, fraţii lui Sile Pietroi au declarat că acesta este internat în spital şi prin urmare nu se poate prezenta la recurs. Reporter: Membrii grupării conduse de Sile Pietroi au fost reţinuţi săptămâna trecută în urma mai multor descinderi ale poliţiei fiind acuzaţi de tentativă de omor, lipsire de liberate şi tâlhărie. Ei au fost eliberaţi însă de magistraţii Tribunalului Bucureşti. În motivare Tribunalul a arătat că pentru acuzaţia de tentativă de omor poliţia nu a adunat toate dovezile şi mărturiile necesare. Totodată, judecătoarea Marilena Popa, cea care a decis să îi elibereze pe Sile Pietroi şi pe cei 8 complici ai acestuia fără să emită măcar o interdicţie de a părăsi localitatea sau ţara şi a motivat hotărârea afirmând că mai are 2 luni până la pensie şi vrea să fie liniştită.

(Prin Monitoring Media: Radio Guerrilla, Ora: 13:00)

http://www.urbannews.ro/poza/5207The image “http://www.atac-online.ro/articole/mid/23656_judecatorii-braileni.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/4727/2447883/1/catuse-39.jpg

3 comentarii:

Anonim spunea...

Dle primar cum se poate ca in sectorul 3 sa fie atatia hoti? Incepand cu d-voastra cel care dispuneti sa se ridice masinile din fata blocurilor fara sa instiintati si proprietarii acestora si apoi mai puneti si o taxa enorma(mai mare decat salariul minim pe economie)pe deasupra mai sunt si avariate,zgariate si te miri ce-i mai lipseste!!!!!!!!!!!De ce nu puneti mana sa faceti parcari in sector,nu sa plantati flori si abia apoi sa aveti pretentii ca sa nu mai fie parcate autoturismele langa parcarile mult prea neincapatoare?Dar desigur daca sunteti asa ocupat cu escrocheriile de tipul acesta(care nici pe timpul lui ceausescu nu se faceau) atunci si d-voastra sunteti un ESCROC!!!!!!!!!!Dar cum altfel sa mai furati niste bani daca nu prin asemenea abuzuri?Nu va ajunge cat ati furat si n-ati facut nimic?

Bibliotecaru spunea...

@ anonim
Probabil aveţi impresia că domnul primar Negoiţă citeşte acest blog. Mă bucur că aveţi această impresie, sunt măgulit, dar chiar nu cred ca domnia sa să intre aici.

Bibliotecaru spunea...

@ anonim
Vă recomand să vă adresaţi domnului primar pe adresa de email: liviunegoita@liviunegoita.com

Site-ul domniei sale este:
http://www.liviunegoita.com/contact.php

Sfatul meu este să vă spuneţi numele şi să lăsaţi un număr de telefon atunci când vă adresaţi, pe acea adresă, primarului, dacă vreţi să fiţi luat în serios. De asemenea, la final, menţionaţi că aşteptaţi răspuns. Dacă adresa de email este activă (adică citită) probabil vi se va răspunde.