miercuri, iunie 25, 2008

Boureanu: Nu s-a pus problema înlocuirii mele la şefia PDL Argeş



Boureanu: Nu s-a pus problema înlocuirii mele la şefia PDL Argeş (Imagine: Mediafax Foto)
Preşedintele PDL Argeş, deputatul Cristian Boureanu, a declarat că nu s-a pus niciun moment problema înlocuirii sale de la conducerea organizaţiei, susţinând totodată că rezultatele la alegeri pentru CJ sunt peste media obţinută de filială la votul pentru primari şi consilii locale.

"Rezultatele obţinute la preşedinţia Consiliului Judeţean şi la Consiliul Judeţean se situează peste media obţinută de filială la votul pentru primari şi consiliul local. Nu în ultimul rând, colegii mei din conducere cunosc faptul că în momentul în care se consideră că există o variantă mai bună pentru preşedinţia filialei PDL Argeş, sunt dispus să pun în faţă interesul organizaţiei şi să sprijin orice alt eventual preşedinte al acesteia. Le înţeleg frustrările celor care au făcut politică pentru a obţine unul sau două locuri de consilieri, dar. aşa cum am spus de la începutul anului, dacă au ales să facă anti-campanie şi zgomot pentru nimic, în loc să pună umărul la reconstrucţia partidului, înseamnă că au ales să facă o pauză, probabil definitivă, în cariera lor politică", susţine Boureanu, într-un comunicat dat miercuri publicităţii.

Cristian Boureanu mai precizează că declaraţiile sale sunt o replică la "speculaţiile" apărute în ultima vreme despre demisia sau demiterea sa.

Niciun comentariu: