miercuri, ianuarie 14, 2009

Am văzut cum emisiunile de ştiri fac bonuri de case la V.I.P-uri


Cât de important este preţul pentru hainele pe care vedetele româneşti le afişează în diferite ocazii mai speciale sau mai "casuale", cât de importantă este eticheta de la marile case de modă pusă la loc vizibil pe poşete, pantofi, pantaloni. Eu nu cred că ar trebui criticaţi oamenii pentru că se îmbracă cu lucruri foarte scumpe, chiar şi consumul de lux face PIB-ul mare, şi de la el se strânge un TVA, un impozit, economia merge... Cred că ar trebui criticate un pic vedetele care cumpără "din afară" şi se completează astfel PIB-ul altor ţări decât România. Ca să vedeţi "răutatea", am să dau un articol preluat din Ziare.com dar şi unul mai vechi, din click.ro.

ELENA BASESCU, IN HAINE DE STRADA DE 3.500 DE EURO
13 Ianuarie 2009

Fiica cea mica a presedintelui pare sa sfideze criza. Angajata cu jumatate de norma, in calitate de economist la firma Luxten, job pentru care umbla vorba in targ ca ia 8.000 de euro, Elena Basescu e fan Louis Vuitton, doar tinuta ei de strada fiind evaluata la 3.500 de euro.
http://www.e-transport.ro/_files/thumbnails/elena_tb_100.png

Imbracata aparent banal, in geaca sport, jeansi simpli si cizme fara tocuri, Elena a fost surprinsa de fotoreporterii Click!, zilele trecute, intr-un scurt periplu prin Capitala. Tinuta sa sport a fost evaluata de reporteri la 3.500 de euro.

Cea mai scumpa piesa este geanta Louis Vuitton, de 2.000 de euro, si un portofel pentru care a scos din buzunar 500 de euro. Urmeaza geaca Dsquared (de unde si-a achizitionat si Dani faimosii blugi cu penis), ce costa aproximativ 300 de euro si cizme originale Ugg Boots, al caror pret atinge tot suma de 300 de euro.

Si, pentru ca o tinuta de fite nu poate fi "accesorizata" decat cu un telefon mobil pe masura, Elena si-a "tras" un exemplar de ultima generatie, de peste 400 de euro.
(Sursa: Ziare.com)

Bisturiul, secretul frumuseţii Elenei Băsescu
Fata preşedintelui a investit 8.400 de euro în operaţii estetice. Anual, ea mai cheltuieşte 5.500 de euro pe tratamente cosmetice
de Cristina Herea

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui, a apelat la bisturiul chirurgilor plasticieni pentru a-şi corecta defectele genetice.

Nemulţumită de felul cum arată tenul şi nasul său, mezina familiei Băsescu a apelat la serviciile doctorului Constantin Stan (clinica Medical Service), recunoscut chirurg plastician printre vedete.

De-a lungul timpului, obsesia pentru metodele de înfrumuseţare a creat dependenţă. Elena petrece lunar zeci de ore în centrele de înfrumuseţare, cheltuind sume exorbitante.

Anual, investiţia în extensii, unghii, bronzare artificială, gene false, lentile de contact şi colagen în buze se ridică la aproape 5.500 de euro. Pe de altă parte operaţiile estetice de reconstrucţie, rinoplastie si peeling chimic au costat-o 8.400 de euro.

Înainte

141143_2foto.jpg Aşa arată Elena Băsescu înaite de peelingul chimic, foto stânga. Petele, în urma expunerii excesive la solar, ca şi urmele de acnee, nu puteau fi acoperite nici măcar de un fond de ten profesional. Nici buzele nu erau modificate de “serul minune”, Elena conturându-le doar cu un creion cosmetic.

La momentul respectiv nu “descoperise” nici genele false, care creează impresia de ochi mari. Elena a apelat la creionul dermatograf şi la rimelul folosit în exces. Rezultatul nu a fost tocmai unul estetic!

141144_3foto.jpg Cearcănele proeminente, foto dreapta, - probabil în urma unei nopţi albe prin cluburi şi urmele vineţii ale rinoplastiei s-au dovedit a fi greu de cosmetizat chiar şi cu un machiaj de calitate.

În urma renunţării la extensiile de păr, podoaba capilară a Elenei a avut de suferit. Şuviţele de păr rupte au fost prinse, urmând ca la scurt timp să fie “mascate” de alte meşe ataşate.

După

Peeling chimic 400 de euro

Din cauza faptului că are probleme cu tenul: acnee şi pete în urma expunerii excesive la solar, Elena a apelat la peeling-ul chimic. Acest procedeu de înfrumuseţare se realizează prin aplicarea unui acid pe faţă, care arde un strat de piele. Se recomandă internarea ambulatorie, deoarece faţa trebuie ferită de microbi, până la formarea unei cruste. Curăţarea completă a feţei se realizează în trei săptămâni.

Rinoplastie (operaţie nas) 2 x 4.000 de euro

În celebra clinică privată a doctorului Stan, din Bacău, Elena a păşit de două ori pentru reconstrucţia nasului. După clişeul “se poate şi mai bine”, mezina familiei prezidenţiale a considerat că se poate să ajusteze şi mai mult. După a doua intervenţie chirurgicală de remodelare, Elena s-a declarat mulţumită.

Tatuaj la buze 300 de euro

Pentru a da impresia de un mai mare volum la buze, Elena şi-a conturaj buzele injectate cu colagen, printr-un tatuaj permanent.

Lentile de contact 500 de euro/an

Elena Băsescu s-a născut cu ochii căprui, dar să nu vă mire dacă o vedeţi şi cu ei verzi. Asta pentru că, din când în când, poartă lentile de contact. Acestea costă 300 de lei (85 euro) şi se schimbă după 30 de purtări, sau cel târziu o dată la două luni.

Unghii false 400 lei/lună

De aproape cinci ani, Elena are unghiile construite din acril. Pentru întreţinerea acestora, fiica preşedintelui are programări de cel puţin două ori pe lună la Perfect Nails.

Colagen în buze 400 de euro

Complexul buzelor subţiri sau doar dorinţa de a corecta unde natura nu a fost prea generoasă au determinat-o pe Elena să îşi injecteze colagen în buze. Acest procedeu se repetă la fiecare cinci luni. Unii chirurgi plasticieni folosesc şi grăsime naturală, obţinută din corpul persoanei (zona genunchiului, a şoldurilor), în idea că organismul respinge un corp străin.

Gene false din păr natural 100 de euro/lună

Pentru a da impresia unor ochi mari, Elena a apelat la iscusinţa unei cosmeticiene a salonului “Ella Style”, recunoscută printre divele autohtone. Ella, cosmeticiana, îi aplică genele din păr natural una câte una. Printre colegele de la salonul de înfrumuseţare se numără Elena Udrea, Monica Columbeanu, Iulia Albu.

Extensii de păr 1.000 de euro

O dată cu încheierea sezonului estival, Elena a încercat o schimbare de look. Aceasta şi-a aplicat extensii de păr, renunţând şi la breton.

Bronzare la solar 25 lei/10 minute

Nelipsite din ritualul de înfrumuseţare sunt şi şedinţele de bronzare artificială la un centru din reţeaua Ergoline. De cel puţin două ori pe săptămână, Elena îşi menţine bronzul, expunându-se la “ultravioletele” interzise în alte ţări.

(sursa: http://www.click.ro)

Eu sunt dintre cei care nu apreciază buzele umflate, genţile de mii de euro şi mirosul luxului, este evident însă că domniile lor, V.I.P-urile nu se îmbracă şi se "aranjează" pe placul meu, alţii sunt cei vizaţi. Repet însă, atâta timp cât domniile lor se simt bine şi îşi cheltuiesc banii în România, este bine pentru că economia se pune în funcţiune.

Niciun comentariu: